Kaunietė Emilija taip pat pasidalijo pasivaikščiojimo po šventiškai papuošto Raudondvario dvarą akimirkomis. Nuotraukose galima pastebėti kreivą eglutės viršūnę. Ji juokavo, kad Kauno rajono žaliaskarė per naktį virto „Grinčo” egle ir spėliojo, kad tai tikriausiai atsitiko dėl stipraus vėjo.

Kauno rajono savivaldybės mero patarėjas Edmundas Mališauskas sakė, kad eglės viršūnė išties nulinko dėl smarkaus vėjo gūsio. Anot jo, grėsmės likusiai eglės daliai nėra. „Raudondvario dvaro darbuotojai žadėjo šiandien (ketvirtadienį) viską sutvarkyti“, – patikino E. Mališauskas

DELFI primena, kad Vakarų Lietuvos gyventojai vakar gavo pranešimą apie naktį numatomą stiprų vėją. Buvo teigiama, kad gūsiai gali siekti ir 23-25 m/s.

Pagrindine Kauno rajono eglute vadinama Raudondvario žaliaskarė buvo įžiebta pirmąją gruodžio dieną.

Raudondvario dvaras

Šventės metu susirinkusius stebino magiškas fakyrų ir artistų ugnies šou, čiuožėjų ant ledo pasirodymai. Mažuosius sveikino net 25 Kalėdų seneliai, smaližiai tradiciškai galėjo vaišintis Kalėdinėje dvaro cukrainėje, o jaukumą ir šilumą skleidė Kalėdų prakartėlė bei muzikinė Kalėdų pasaka.

Buvo skelbta, kad Raudondvario dvaras kalėdine nuotaika stebins ir po įžiebimo renginio. Gyventojai kviečiami pasivaikščioti po dvarą, kuris išpuoštas šviesų instaliacijomis. Taip pat veikia ir Kalėdų miestelis, kuriame galima įsigyti ne tik saldžiausių gardėsių, bet ir rankų darbo gaminių, puikiai tiksiančių norintiems nustebinti originaliomis kalėdinėmis dovanėlėmis savo artimuosius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)