„Ši daina man yra viena gražiausių ir jaukiausių kalėdinių dainų, o dar mieliau ji skamba su ukulele. Pamėginau ją pagroti namuose ir supratau, kad negaliu nepasidalinti tuo su savo gerbėjais!“ – sako Monika ir juokaudama priduria, kad dainą dovanoja ir negerbėjams, jeigu tik jiems norisi kartu pasinerti į šitą smagų kalėdinį laukimą.

Akustinę dainos „Have Yourself A Merry Little Christmas“ versiją Monika Linkytė žada atlikti ir gyvai, koncertų „Monika, cinamonas ir ukulelės“ metu Kaune ir Mažeikiuose.

„Pasibaigus sesijai ir išlaikius visus egzaminus, pagaliau iškišau nosį į pasipuošusį ir Kalėdų belaukiantį Londono centrą. Jis tądien buvo ne tik nuostabiai gražus, bet ir beprotiškai šaltas. Su užšalusiomis ukulelės stygomis, apledėjusiais pirštais ir nosį kandžiojančiu vėju, aš visvien norėjau šia daina nusiųsti linkėjimus visiems savo muzikos ir Kalėdų mylėtojams“, – pasakoja Monika.

M. Linkytės atliekama daina „Have Yourself A Merry Little Christmas“, sukurta prieš 73 metus ir daugybę metų, aktuali ir šiandien, rašoma pranešime. Šeimos vertybės ir dainoje skambantis raginimas džiaugtis šia ypatinga diena itin artimas ir pačiai dainininkei.

„Noriu visiems palinkėti per šį Kalėdų laukimo periodą atrasti laiko savo mylimiems draugams ir šeimai. Nepaskęsti dovanų pirkimo maratone, o savo artimiems žmonėms dovanoti apsikabinimą, šypseną ir savo laiką. Nes už laiką kartu nėra didesnių ir svarbesnių dovanų!“ – neabejoja Monika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)