Druskininkiečiai ir kurorto svečiai į pramogų aikštę pradėjo rinktis likus ne mažiau kaip valandai iki šventės pradžios, bet nuobodžiauti jiems neteko – vaikus džiugino karuselė ir Kalėdų senelio paštas, o vyresnieji domėjosi ten pat vykusia akcija „Maltiečių sriuba“.

Visai šalia, gydyklų parke, jau švytėjo penktadienį įžiebtas kalėdinių eglučių parkas. Nors šiemet jis maždaug perpus mažesnis, negu pernai, įspūdį sustiprino tūkstančiais švieselių sužibęs fontanas.

Kadangi Druskininkų savivaldybės meras šiuo metu atostogauja, Kalėdų senelis pakvietė į sceną duoti komandą eglutės įžiebimui jo pavaduotoją Liną Urmanavičių. Eglutei nušvitus minia gėrėjosi dangų virš jos nušvietusiais fejerverkais, o šventę scenoje tęsė „Viduramžiai.lt“ ir vietinių atlikėjų pasirodymas.

Šio savaitgalio šventiniai renginiai Druskininkuose tuo nesibaigė – rytoj pramogų aikštėje bus šventinama prakartėlė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)