Iki vidurnakčio likus pusvalandžiui susirinkusiuosius pasitiko mušamųjų ansamblis „Ritmas kitaip“. Išaušus dvylikai dangų nušvietė ištaigingi fejerverkai.

Su Naujųjų sutikimu šventinė nuotaika Kaune dar nesibaigs. Skelbiama, kad šalia pagrindinės miesto eglės įsikūręs kalėdinis miestelis lankytojų lauks iki 2017 m. sausio 6 d.

DELFI primena, kad šiais metais šventiniam laikotarpui ir jo atributams mieste Kaunas skyrė įspūdingą sumą. Skaičiuota, kad iš viso šiais metais Kalėdos Kauno miestui kainuos apie 350 tūkst. eurų. Tai – didžiausia suma, skirta kalėdiniam laikotarpiui per pastaruosius metus.

Pavyzdžiui, pernai, 2015-aisiais, šventiniam laikotarpiui Kaunas skyrė 223 616 eurų – beveik 130 tūkst. eurų mažiau, nei šiemet. O dar prieš metus, 2014-asiais, šventiniai papuošimai, eglutė ir šventinio laikotarpio renginiai kainavo kiek mažiau, nei 200 tūkst. eurų. Tiesa, praėjusiais metais dalis lėšų buvo gaunama iš įmonių paramos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)