Įspūdingų formų modelis Coco Austin savo namuose papuošė dirbtinę žaliaskarę. Baltos spalvos eglutę ji išpuošė didžiuliais raudonais kaspinais ir spalvotais burbulais, o viršūnėje „patupdė“ šviečiančią snaigę.

Coco Austin eglutė

Milžinišką elgę savo namuose šeimyniškai puošė ir Osbourne'ų šeimyna. Kelly paviešino nuotrauką, kurioje matyti, kaip ji žaliaskarę puošia pasilipusi ant kopetėlių, o jos mama Sharon – ant laiptų.

Kelly Osbourne eglutė

Dirbtinę eglutę savo namuose papuošė ir Kardashianų šeimynėlės atstovė Kylie Jenner. „All I want for Christmas – is You“, prie nuotraukos, kurioje įsiamžino kartu su mylimuoju Tyga, Kylie citavo Mariah Carey dainos eilutes.

Kylie Jenner eglutė

Tarp kiek perpuoštų ar skoningai išdabintų eglučių itin išsiskiria modelio Amber Rose žaliaskarė. Prie nuotraukos ši prirašė, kad eglutę puošė jos sūnus Sebastianas. Išties, ne visi drįstų savo žaliaskarę padabinti Helovyno dekoracijomis.

Amber Rose sūnaus elgutė

O štai Mariah Carey pasistengė, kad jos grožio nenustelbtų milžiniška eglė, papuošta jos namuose. Įsiamžindama prie eglutės Mariah seksualiai apnuogino šiek tiek kūno.

Mariah Carey eglutė

Daugiau garsneybių eglučių – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)