14
Kitas

Kokios Kalėdos be šokoladinių keksiukų?

Treti – po staltiese vis dar padeda šiaudų pluoštelį ar pabarsto gerą saują grūdų, pas ketvirtus į svečius užsuka Kalėdų senelis, kitus jis skubėdamas aplenkia, bet apdovanoja už durų paliktu dovanų maišu. Dažna šeima iki šiol buriasi ateitį varvindama į vandenį vašką ar mėtydama per galvą batą ir žiūrėdama nosele ar kulnu batas atsigręš durų link.

Šeimos tradicijos – bendrystės jausmą su artimaisiais kuriantis elementas, kuris nuo vaikystės iki gilios senatvės leidžia pasijusti savam tarp savų. Tradiciniai patiekalai, dedami ant Kūčių ar Kalėdų stalo, negali atstoti gardžiausių šiuolaikinių ar egzotiškose šalyse ragautų valgių. Keičiantis laikams, modifikuojasi ir tradicijos, o kiekviena šiuolaikinė šeima jas bando kurti savas, kurios būtų perduodamos iš kartos į kartą. Artėjant gražiausioms metų šventėms savo šeimos tradicijas kurkite patys gamindami įvairiausius kepinius.

14
Kitas

Kokios Kalėdos be šokoladinių keksiukų?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)