Konkurse ypač raginamos dalyvauti įmones, kurios išsiskiria originaliai ar šventiškai papuoštais parduotuvių fasadais ar vitrinomis - įkėlus nuotraukas į „Facebook“ su grotažyme #kaledine_vitrina.

Jei didžiuojatės savo papuoštais namais, kiemu ar balkonu – kelkite nuotrauką savo „Facebook“ paskyroje ir pridėkite grotažymę #kalediniai_namai. Jei aplinką gražiai papuošėte mokykloje, darželyje ar kitoje institucijoje – kelkite nuotrauką su grotažyme #kaledine_bendruomene.

Konkurso dalyviai turės galimybę laimėti ne tik Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus padėką už sukurtą jaukią aplinką, bet ir DELFI paruoštus prizus:

• Kalėdinė vitrina – 1 prizinė vieta = nugalėtojui suteikiamas 2 mln. parodymų tinklelis DELFI grupės naujienų portaluose.

• Kalėdiniai namai – 3 prizinės vietos = DELFI grupės žurnalų metinės prenumeratos paketas (2 žurnalai)

• Kalėdinė bendruomenė – 3 prizinės vietos = DELFI grupės žurnalų metinės prenumeratos paketas (5 žurnalai)

Puoškite, fotografuokite ir kelkite savo nuotraukas (1-3) į Facebook su žymomis: #kaledine_vitrina, #kalediniai_namai, #kaledine_bendruomene arba siųskite nuotraukas elektroniniu paštu konkursas@kaledossostineje2015.lt .

Balsuoti už Jums labiausiai patikusius, originaliausiai Kalėdoms išpuoštus pastatus, kiemus ir vitrinas galėsite Facebook puslapyje Kalėdos sostinėje 2015 bei DELFI portale. Balsavimas vyks iki 2016 m. sausio 6 dienos.

Skelbdami/siųsdami savo nuotraukas, nepamirškite nurodyti objekto kategoriją ir objekto adresą.
Pagrindinė konkurso sąlyga – nuotraukoje turi būti užfiksuota visas namo, papuošto kalėdine tematika, fasado, ar visos vitrinos estetinis vaizdas.

Tikimasi, kad „Kalėdinis Vilnius“ suteiks daugybę šiltų šventinių emocijų ir leis vilniečiams parodyti – koks gražus yra visų kuriamas Kalėdinis Vilnius!

Dovanokime šventinę Kalėdinę nuotaiką savo šeimai, kaimynams ir miesto svečiams!

include("/www/htdocs/widgets/smartyxml/7749/7749.php"); ?>

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)