Kai kurie piktinosi, kad Kalėdos šiemet bus sugadintos, tačiau organizatoriai ramino, kad jų laukia tikrai neprastesnė šventinė programa.

Vilniaus savivaldybė aiškino, kad traukinuko ir 3D pasakos buvo atsisakyta siekiant sumažinti Kalėdų biudžetą. Vis dėlto, traukinuką pavyko išgelbėti, 51 262 eurus pernai kainavusią pramoga, šiemet miestui padovanojo DELFI ir Citadele bankas.

Vilniaus miesto savivaldybė pasidalino informacija, kad šių metų Kalėdų biudžetas siekia 201 tūkst. 750 eurų, tačiau „galutinė suma dar gali mažėti, nes neaišku, kiek prisidės gatvių atšvietimo tinklai prie Gedimino kalno ir keturių tiltų apšvietimas”, - rašoma Savivaldybės pranešime. Visi kalėdiniai renginiai 2014 metais miestui kainavo 231 tūkst. 406 eurus.

Šiais metais 10000 eurų kalėdiniams renginiams mieste skyrė ir „Paulig“, o „Švenčių studija“ padarė 26 tūkst. eurų nuolaidą eglės statymui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)