Apie tai pranešime spaudai rašo „Susisiekimo paslaugos“. Jame teigiama, kad SĮ „Susisiekimo paslaugos“, bendradarbiaujant su leidykla „Nieko rimto“, kalėdiniais atvirukais džiugins viešojo transporto keleivius.

„Mums atvirukai – šv. Kalėdų simbolis, todėl būtent jais norime nudžiuginti ir viešojo transporto keleivius“, – sako leidyklos „Nieko rimto“ atstovai. „Viešojo transporto stotelėse kartu su keleivių kontrolieriais dalinsime atvirukus, kuriuos vilniečiai galės dar iki Kalėdų išsiųsti savo draugams ir artimiesiems į bet kurį pasaulio kraštą.“

Nuo pat gruodžio 1 d. iki 11 d. darbo dienomis keleivių kontrolieriai tam tikrose stotelėse dalins šventinius atvirukus, kiekvienam vilniečiui linkėdami nepamirštamų švenčių. Šventine nuotaika bus dalinamasi Vinco Kudirkos, Spaudos rūmų, Europos aikštės ir kitose viešojo transporto stotelėse. Beveik dvi savaites šventiškai nusiteikę keleivių kontrolieriai vilniečių lauks devyniose stotelėse, rašoma pranešime.

„Vasarą gaivinome vilniečius nemokamu vandeniu viešojo transporto stotelėse, o žiemą – šildėme arbata. Šiemet džiuginame keleivius jaukiomis ir mielomis dovanėlėmis prieškalėdiniu laikotarpiu. Todėl norime ne tik patys paskelbti apie šv. Kalėdų laukimo laikotarpio pradžią, bet ir paraginti vilniečius kuo dažniau šypsotis šaltuoju metų laiku“, – teigia laikinoji „Susisiekimo paslaugų“ direktorė Modesta Gusarovienė.

Keleivių kontrolieriai šventinius leidyklos „Nieko rimto“ atvirukus vilniečiams dalino jau šiandien, nuo 10 val. ryto. Kalėdinių dovanėlių jau sulaukė Vinco Kudirkos aikštės stotelėje besibūriuojantys viešojo transporto keleiviai. Gruodžio 2 d., trečiadienį, kontrolierių autobusiukas persikels į Jeruzalės stotelę, kur nuo 15 val. bus laukiami važiuojantieji link Santariškių, Verkių ir kitų šiaurinių Vilniaus vietovių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją