DELFI „Facebook“ paskyroje vykusio konkurso principas kiek kitoks. Svetainėje buvo galima balsuoti tik už pateiktas didžiųjų miestų egles, o čia DELFI skaitytojai jas siūlė patys - siuntė nuotraukas ir eglaitės būdavo pridedamos prie bendro sąrašo.

Arba Kauno miesto gyventojai nesinaudoja „Facebook“ platforma, arba joje renkasi žmonės su kitokiais pomėgiais - Kauno eglė nesulaukė tokio didelio palaikymo kaip DELFI svetainėje ir liko trečioje vietoje. Nugalėtojos titulą be skrupulų pasiglemžė Biržų eglė, kuri, primename, atrodo taip:

Už šią kaspinais puoštą gražuolę balsavo 4,8 tūkst. DELFI „Facebook“ skaitytojų. Kauno „debesų“ eglė liko trečia su 2,3 tūkst. balsais, o tarp jų įsiterpė sidabro nugalėtoja - Palangos eglutė, primenanti Kalėdų senelį. Prie šios nuotraukos „like“ mygtuką spaudė 3 tūkst. skaitytojų.

Dėkojame visiems balsavusiems. Galiausiai, pasinaudokime katino Leopoldo patarimu gyventi draugiškai - kiekvieno miesto eglė graži savaip.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (267)