1. Guminukas milžinas

Spalvotus meškiuko formos guminukus mėgstame visi. Tačiau net ir pats didžiausias smaguris vargu ar įveiktų šį 2,23 kg svorio meškiną, kuris prilygsta 1400 įprastiniams guminukams. Patys spręskite, ar už šią 6,120 kcal dozę verta sumokėti 75 litus. Jei dėl kažkokios priežasties atsakėte taip, šį milžiną galite įsigyti čia.

2. Asmenukių lazda

Pakelkite ranką tie, kurie gyvenime nėra padarę nė vienos asmenukės (selfie). Ši dovana skirta ne Jums. Į blogiausių dovanų sąrašą patenka įrankis, kuris savęs nuotraukų darymą pakelia į kitą, meniškesnį lygį. Pripažinkite, darytis asmenukę viešumoje yra kiek gėdinga. Turime nuliūdinti, kad su šia taip pat 75 litus kainuojančia prie kameros ar telefono tvirtinama lazdele atrodysite dar prasčiau.

3. Žuvies kaklaraištis

Sakoma, kad geriausia dovana yra ta, kuri atspindi žmogaus pomėgius. Jei žinote žmogų, kuris pakvaišęs dėl žvejybos, galite svarsyti jam padovanoti žuvies formos ir spalvų kaklaraištį (gerai, kad be žuvies kvapo). Tiesa, sunku įsivaizduoti, kokia proga būtų tinkama šiai aprangos detalei. Kaklaraiščio kaina - nuo 25 litų.

Kaip atrodo originalusis aksesuaras galite pažiūrėti čia.

4. Higienos priemonės

Vieša paslaptis, kad higienos priemonės nėra pati tinkamiausia dovana. Muilas, šampūnas, rutulinis deo-antiperspirantas ar kulnų odos pemza yra dovanos, galinčios įžeisti - tai tarsi užuomina, kad žmogui reikėtų susirūpinti savo švara ir skleidžiamais kvapais. Situaciją gali išgelbėti nebent itin išskirtinės, rankų darbo ar tikrai odos tipui tinkančios priemonės, tad jas galėtumėte dovanoti tik labai geram draugui/-ei ar savo antrajai pusei.

5. Mamos ir kūdikio megztukas

Peekaru firma moteriai, turinčiai mažą kūdikį, siūlo padovanoti tokį rūbą. Viena vertus, vaikui šilta ir saugu, tačiau žvelgiant iš estetinės pusės, grožio daug nerasite. Interneto komentatoriai juokiasi, kad šio drabužio dizainas vaikui primena jo gimimo procesą. Už tokį rūbą dviems sumokėsite daugiau nei 250 litų.

Esate gavę išties prastą dovaną? Pasidalinkite savo istorija atsiųsdami mums laišką pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)