Baltojoje Prezidentūros salėje vyksiančio renginio metu moksleiviai iš visos Lietuvos, iš lietuvių, rusų ir lenkų mokyklų skaitys mėgstamiausių lietuvių rašytojų ištraukas. Kalėdinę nuotaiką kurs garsūs šalies atlikėjai – Mantas Jankavičius, Justė Arlauskaitė-JAZZU, Ieva Narkutė, Saulius Prūsaitis, „Telebimbam“ ir Neringa, „Dainų dainelės“ laureatė Saulė Imbrasaitė ir choras „Ąžuoliukas“. Renginį ves Dominykas Vaitiekūnas.

„Knygos Kalėdos keliauja į miestų, miestelių ir mokyklų bibliotekas, kviesdamos domėtis lietuvių literatūra, Lietuvos istorija ir tradicijomis. Svarbu, kad kiekvienas rastume laiko knygai ir pasirūpintume, jog naujų knygų netrūktų mūsų bibliotekoms", - sako šalies Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Šventiniame renginyje Prezidentūroje dalyvaus bibliotekininkai iš visos Lietuvos. Renginį 16:05 tiesiogiai transliuos LRT, jį bus galima žiūrėti ir Prezidentūros tinklalapyje www.prezidentas.lt.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją