Kadangi dovanų pirkimas internetu – populiariausia su darbu nesusijusi, bet darbo vietoje atliekama veikla šventiniu laikotarpiu, žemiau pateikiamos 5 dovanų kalvės, kuriose kažką ras ir pats išrankiausias pirkėjas. Tiesa, kadangi šios dovanos dažniausiai siunčiamos iš už Atlanto, dabar jau būtų pats metas jomis pasirūpinti ir nerizikuoti, kad dovana Jus pasieks tik po Naujųjų metų.

Senoviškas telefonas, 59 dol.
Etsy.com – platforma, kurioje galima pirkti ir parduoti rankų darbo produkciją. Daugiausiai prekių siunčiama iš Amerikos bei Kanados, tad pasiruoškite šiek tiek pakratyti piniginę. Siuntimo mokestis priklauso nuo pardavėjo ir perkamos prekės. Pavyzdžiui, už apmegztą puodelį sumokėsite 6,95 dolerio + 2,50 dolerio už siuntimą į Lietuvą. Patogu tai, kad atsiskaitymams naudojama ir PayPal sistema. 

Wondermade.com – e-parduotuvė, dedikuota rankų darbo zefyrams. Kiekvienoje dėžutėje – 16 zefyrų, pradedant moliūgų ar šampano, o baigiant mėtos ar chai arbatos skonio dangiškais gabalėliais. Kainos – nuo kelių iki kelių dešimčių dolerių. Pavyzdžiui, medaus zefyrų dėžutė Jums kainuos 7,95 dolerio. Gaminami Amerikoje, tačiau už sutartinę kainą siunčiami ir į kitus pasaulio kampelius.

Zefyrai, 7.95 dol.

Thinkgeek.com – svetainė tiems, kuriems pavadinimai „Game of thrones“, „Marvel“, „Startrek“ ar „Star wars“ verčia greičiau plakti širdį. Prekės pačios įvairiausios – nuo marškinėlių, 3D spausdinančių tušinukų iki Bluetooth principu veikiančių pirštinių ar kinetinio smėlio. Apie jį negirdėjusiems, žiūrėti video:

Pinkolive.com – mėgstantiems mielus dalykus. Jaukiai rožinis puodelis su užrašu „You are loved“ (liet. tu esi mylimas), taškuota peteliškė/varlytė, įvairiausių kvapų žvakės, originalūs telefono dėklai, pozityviais užrašais marginti atvirlaiškiai – tai ir daug daugiau rasite apsilankę šioje e-parduotuvėje.

Žinutė butelyje, 12 dol.

Uncommongoods.com – pačios įvairiausios dovanos, kurios patenkins tiek mažo, tiek didesnio biudžeto dovanų pirkėjus. Svetainėje dėl didelio prekių kiekio galima ir pasiklysti, tačiau pagalbos ranką tiesia patogi sąrašų sistema – dovanos Jam, Jai, dovanos pagal progą, pomėgius, populiariausios dovanos ir pan. Jei ieškojote viskio statinės, grojančių taurių, puodelio su vienaragiu, 60 valandų degančios senoviškos žvakės ar kulkos formos rašiklio – Jums jau pasisekė.

Dušo priemonių laikikliai, 50 dol.

Jei norite ko nors standartiškesnio, užsukite į Amazon.com ar Ebay.com, kurie prekes taip pat pristato į Lietuvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)