Kasmet iš naujo stebinantis ir vieno gražiausių ir magiškiausių kalėdinių miestų vardą užsitarnavęs Vilnius ir šiais metais kvietė socialiai aktyvias įmones, įstaigas, verslininkus ir privačias iniciatyvas puoselėti tradiciją – pasipuošiant savo vitrinas, tuo pačiu puošti ir savo miestą, kurti ypatingą nuotaiką sostinėje ir dalyvauti konkurse „Vilniaus kalėdinė vitrina 2019“.
Miesto vitrinos

„Konkursas „Vilniaus kalėdinė vitrina 2019“ – tai socialinė akcija, kurioje svarbiausia – ne varžytis tarpusavyje, o dalyvauti ir dovanoti miestui šviesą ir didžiųjų švenčių laukimo džiaugsmą. Tik bendromis pastangomis pasiekiamas gražiausias rezultatas“, – teigia konkurso „Vilniaus kalėdinė vitrina 2019“ organizatoriai.

Konkurse šįmet dalyvauja ir lemtingų balsų laukia 36 spindinčios vitrinos ne tik Vilniaus senamiestyje, bet ir nuo miesto centro kiek nutolusiose gatvėse.

Nuo gruodžio 9 d. iki gruodžio 19 d. vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami balsuoti ir rinkti gražiausią Vilniaus kalėdinę vitriną. Balsavimas vyksta Delfi naujienų portale: https://www.delfi.lt/apps/graziausia-vitrina-2019/
Miesto vitrinos

Kitaip nei pastaraisiais metais, šįmet šventines sostinės vitrinas atskirai vertins Vilniaus miesto savivaldybės sudaryta kompetetingų specialistų komisija ir atskirai vilniečiai bei miesto svečiai, elektroniniu būdu balsuosiantys Delfi naujienų portale. Nugalėtojai bus skelbiami gruodžio 20-tąją. Konkurso organizatoriai, dėkodami už dalyvavimą konkurse, atitinkamai apdovanos tris daugiausiai komisijos simpatijų surinkusias vitrinas ir vieną daugiausiai internetinių balsų surinkusią vitriną.

Smagiai pasivaikščioti po šventiškai nusiteikusį miestą kviečia ir pagalbą siūlo „Kalėdos sostinėje 2019“ organizatorių specialiai sukurtas Vilniaus kalėdinių vitrinų žemėlapis: https://www.delfi.lt/apps/graziausia-vitrina-2019/

Daugiau informacijos apie „Kalėdos sostinėje 2019“ renginius: https://www.kaledossostineje.lt/
Miesto vitrinos

Medžiaga parengta pagal BĮ Vilniaus kultūros centras užsakymą. Turinys yra apmokėtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)