Kalėdų traukinukas jau tapo neatsiejama Kalėdų festivalio tradicija, kelionės po magišką ir šviesomis spindintį Vilnių kasmet laukia ne tik vaikai, bet ir jų tėveliai. Smagu, kad tai tampa ir gražiais vaikystės prisiminimais. Kviečiu ir šiemet šeimas pakeliauti kalėdiniu traukinuku po Vilnių, nes maršrutas įtraukia, perkelia į jaukų, svetingą Vilnių, kuriuo norisi dalintis su artimaisiais ir visu pasauliu", – į 5 savaites truksiančią kelionę per kalėdinį Vilnių kviečia miesto meras Remigijus Šimašius.

Kalėdų traukinukas nuo lapkričio 30 d. iki sausio 7 d. (imtinai) visus kviečia sugrįžti į vaikystę. Traukinuko trasa driekiasi nuo Katedros, Pilies gatve link Rotušės aikštės, kur traukinukas apsisuka ir Pilies gatve grįžta atgal iki Katedros aikštės.

Įspūdingą pramogą dovanoja Vilniaus miesto savivaldybė kartu su partneriais DELFI ir prekybos tinklu „Maxima".

„Net ketvirtus metus iš eilės gražiausioms metų šventėms pažymėti skirta „Maximos" kampanija „Kalėdų Kalėdos" iš parduotuvių persikelia į šventiškiausias miesto erdves. Gera dovanoti vilniečiams ir miesto svečiams džiaugsmingas šventines akimirkas, kurias suteiks kelionės kalėdiniu traukinu", – sako Kristina Meidė, prekybos tinklo „Maxima" generalinė direktorė.


„Kalėdinis traukinukas yra neatsiejama Kalėdų sostinėje dalis. Džiaugiuosi, kad DELFI iniciatyva tęsiame gražią tradiciją ir jau penktą kartą dovanojame Kalėdų traukinuką sostinės gyventojams ir svečiams. Kviečiu visus šventinio Vilniaus gražiausias vietas aplankyti su Kalėdų traukinuku, tai yra labai smagi pramoga ne tik vaikams", – dalijasi DELFI Rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis.

Tradicinis Kalėdų traukinukas važiuos ir miestiečius linksmins nuo lapkričio 30 d. Į traukinuką galima įsėsti jo pagrindinėje stotelėje Kalėdų miestelis, kuri įsikurs prieš pat Katedrą, šalia Odminių skvero, adresu Šventaragio g. 1. Įsėsti ar išlipti bus galima ir stotelėje Rotušė, Rotušės aikštėje.

Kalėdų traukinukas važiuos visomis savaitės dienomis:
· Pirmadieniais – ketvirtadieniais nuo 12 iki 21 val.
· Penktadieniais – sekmadieniais nuo 11 iki 21.40 val.
· Šventinėmis dienomis traukinukas važiuos kitu laiku: gruodžio 24 ir 31 d. nuo 11.00 iki 19.40 val. (paskutinis reisas 19.20 val.), gruodžio 25–26 d. – nuo 11.00 iki 21.40 val. (paskutinis reisas 21.20 val.), sausio 1 d. nuo 12 iki 21 val. (paskutinis reisas 20.40 val.).
· Gruodžio 15 d. (sekmadienį), nuo 8 iki 15 val. dėl miesto centre vyksiančio Kalėdinio bėgimo Kalėdų traukinukas nevažiuos.

Traukinuko važiavimo grafikas dėl eismo sąlygų, intensyvumo ar kitų faktorių gali kisti.

Tvarkaraščius bus galima rasti viešojo transporto stotelėse Kalėdų miestelis, Rotušė, taip pat ir www.stops.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)