Tradicija tęsiasi jau penktus metus

Vilniaus miestui kalėdinį traukinuką dovanoja DELFI ir prekybos tinklas „Maxima“. Traukinuką į sostinės gatves išlydintis DELFI rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis džiaugiasi, kad ši tradicija kasmet sugrįžta į Vilnių.

Kalėdinis traukinukas yra neatsiejama Kalėdų sostinėje dalis. Džiaugiuosi, kad DELFI iniciatyva tęsiame gražią tradiciją ir jau penktą kartą dovanojame Kalėdų traukinuką sostinės gyventojams ir svečiams. Kviečiu visus šventinio Vilniaus gražiausias vietas aplankyti su Kalėdų traukinuku, tai yra labai smagi pramoga ne tik vaikams“, – sako I. Matilionis.
Kalėdinis DELFI traukinukas

Prekybos tinklo „Maxima“ generalinė direktorė Kristina Meidė pastebi, kad jau ketvirtus metus iš eilės gražiausioms metų šventėms pažymėti skirta „Maximos“ kampanija „Kalėdų Kalėdos“ iš parduotuvių persikelia į šventiškiausias miesto erdves.

„Gera dovanoti vilniečiams ir miesto svečiams džiaugsmingas šventines akimirkas, kurias suteiks kelionės kalėdiniu traukinu“, – sako K. Meidė.

Šiemet traukinukas važiuos nauju maršrutu

Kelionė traukinuku prasidės nuo Katedros, o Pilies gatve tęsis link Rotušės aikštės, kur traukinukas apsisuks ir Pilies gatve grįš atgal iki Katedros aikštės.

Į traukinuką bus galima įsėsti jo pagrindinėje stotelėje „Kalėdų miestelis“ priešais Katedrą, šalia Odminių skvero, adresu Šventaragio g. 1.

Įsėsti ar išlipti bus galima ir tarpinėje stotelėje – „Rotušė“, Rotušės aikštėje.

Pro kalėdinio traukinuko langus atsivers pagrindinės miesto eglės, kalėdinių gardumynų ir dovanų miestelio Katedros aikštėje, Rotušės aikštės bei kalėdinėmis dekoracijomis pasipuošusios miesto gatvių vaizdai.

Šventiškiausias sostinės vietas traukinukas lankys nuo 2019 m. lapkričio 30 d., šeštadienio, iki 2020 m. sausio 7 d., antradienio, imtinai.

Traukinuko kelionių tvarkaraštį rasite ČIA. Traukinuko bilietas kainuos 2 eurus, vaikai iki 3 metų galės keliauti nemokamai. Bilietus įsigyti galima tik traukinuke, išankstinė registracija nevykdoma.

Kviečiame prisiminti pernai metų eglės įžiebimo Rotušėje akimirkas, kurio metu į kalėdinę kelionę leidosi traukinukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)