Šiemet restoranas pasirinko pakviesti svečius ir iš arti susipažinti su pasaka Alavinis kareivėlis. Šią savaitę restorane ir aplink vyko paruošimo darbai: pastatyti kareivėliai, nameliai ir bokšteliai, o visas dekoracijas vainikavo šviečiančios girliandos.

Restoraną prižiūrinti UAB „Saldi kava“ direktorė Žaneta Birbilienė pasakojo, kad idėja šiemet pakviesti Kalėdoms restorano svečius į gerai visiems žinomą pasaką kilo stilistui Mantui Petruškevičiui. Jis jau ne vienerius metus rūpinasi šio restorano puošyba šventėms.

Restorano vadovė teigė, kad išskirtinės dekoracijos – jau tapo restorano tradicija ir džiugina aplinkinius ir restorano svečius jau ne vienerius metus.

„Pagrindinis mūsų tikslas – džiuginti žmones. Kadangi tai jau darome eilė metų, matome, kaip žmonės džiaugiasi ir kaip jiems sukuriame kalėdinę ir šventinę nuotaiką. Žmonės ateina, džiaugiasi ir fotografuojasi prie mūsų sukurtų dekoracijų“, – kalbėjo ji.





Pasiteiravus, ar tokios išskirtinės dekoracijos restoranui atsiperka, Ž. Birbilienė nusijuokė: „Jei neatsipirktų, tai tikriausiai nedarytume. Iš tiesų tai atsiperka ne vien finansiškai. Esame restoranas, kur žmonės ateina skaniai pavalgyti, pailsėti ir smagiai praleisti laiką. Todėl juos supanti aplinka labai svarbi. Po darbų žmonės nori šventės, o mes jiems ir sukuriame tą šventinę atmosferą“.

Praėjusiais metais restoranas praeivių ir svečių akis patraukė itin ryškiomis, raudonomis kalėdinėmis dekoracijomis. Tuomet stilistas M. Petruškevičius pasakojo, kad būtent raudona buvo pernai visą pasaulį vedusi iš proto spalva. Dekoracijomis pasirūpinęs specialistas taip pat pridėjo, kad įkvėpimo sėmėsi iš Londono ir Paryžiaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)