Pasirodžius Vitalijos istorijai, pažįstami parodė straipsnį kauniečiui Edmundui Sladkevičiui, kurį jau trejus metus pažįsta kaip didelį kalėdinių eglučių gerbėją. Jau trečius metus iš eilės 5 draugų būrys keliauja pasižvalgyti, kaip skirtingose Lietuvos vietose atrodo šventinė nuotaika.

„Pirmais metais nuotraukų niekur nekėlėme – tiesiog važiavome dėl savęs, norėjome pasigrožėti patys. Pernai aplankėme 18 eglučių, o šiemet nusprendėme apvažiuoti dar daugiau. Gavosi taip, kad aplankėme 43 miestus, miestelius ir kaimus“, – sako Edmundas.

Vyras prisipažįsta, kad keliauti gausiame draugų būryje yra sudėtingiau, mat skiriasi visų darbo laikas. Nepaisant to, kad surinkti visus draugėn sudėtinga, visgi, tai padaryti pavyko – negana to, įspūdingą skaičių eglučių pavyko aplankyti vos per trejetą dienų.

„Pirmą dieną užtrukom 12 valandų ir aplankėme 22 eglutes. Kai važiavome antrą kartą, užtrukom 8 valandas. Paskutinę dieną aplankėme 13 eglučių. Visos gražios, visos skirtingos, visos kažkuo ypatingos, bet turbūt labiausiai patiko Šalčininkų, Širvintų ir Rokiškio eglės. Labiausiai nustebino Baltosios Vokės eglutė – miestelis mažas, o šitokią gražią eglę turi“, – įspūdžiais dalinasi Edmundas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)