„Biurų darbuotojams svarbu ne tik šiuolaikiška ir patogi darbo vieta, bet ir bendruomeniškumo jausmas bei nuoširdus bendravimas“, – sako „Green Hall” verslo centro vadovė Jurgita Slavickienė.

Visi ateinantys į darbą gavo ir kalėdinį atviruką, kurį, užrašę sveikinimą, čia pat veikiančiu Kalėdų paštu galėjo išsiųsti draugui ar artimam žmogui. Šventinę nuotaiką kurti padėjo ir nuo pat ryto skambėjusi kalėdinė muzika.

Gerokai pavėlavęs prie biurų pastatų atvyko Kalėdų senis. Tad jam neliko nieko kito, kaip biuruose dirbančius žmones pasveikinti per atstumą. Autokeltuvu pakilęs į keliolikos metrų aukštį jis dėmesį mėgino atkreipti spalvotais dūmais. Plakatais Kalėdų senis atsiprašinėjo už vėlavimą, siuntė oro bučinius merginoms, prašė jų telefono numerio ir linkėjo „nurautai jaukių artėjančių švenčių“.

Elfai ir Kalėdų senis pasitiko ne tik „Green Hall“ verslo slėnyje Vilniuje įsikūrusių įmonių darbuotojus. Panašūs siurprizai šventinei nuotaikai sukurti buvo surengti ir Kaune „BLC Verslo lyderių centre“ ir „Kauno doke“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)