DELFI primena, kad nuo pat šventinio laikotarpio pradžios pro Katedros, Rotušės ir V. Kudirkos aikštes pradėjęs kursuoti traukinukas keleivius vėžina pirmadieniais–ketvirtadieniais nuo 12.00 val. iki 21.00 val., o penktadieniais–sekmadieniais – nuo 11.00 val. iki 22.00 val. Šventinį maršrutą traukinukas apkeliauja maždaug per 30 minučių.

Į traukinuką galima įsėsti jo pagrindinėje kalėdinėmis dekoracijomis išpuoštoje stotelėje, kuri įsikūrė prieš pat Katedrą, šalia Odminių skvero, arba tarpinėse – Rotušės ir V. Kudirkos aikštėse esančiose – stotelėse.

Kalėdų traukinukas

Bilieto kaina – 2 eurai. Visi traukinuko keleiviai gauna bilieta–atviruką, ant kurio dedamas antspaudas, liudijantis, kad Kalėdų traukinuku jau keliauta. Tiesa, vaikams iki 7 metų, sėdintiems suaugusiems ant kelių atskiro bilieto nereikia.


Detalų traukinuko maršrutą galite rasti ČIA
.

Šiemet Kalėdų traukinukas yra klasikinio dizaino. Vagonų vidus iškaltas tiko mediena, yra didelis langas, patį traukinuką puošią tikrų tikriausias varpas.

Mažųjų sostinės gyventojų ir svečių taip mylimą traukinuką šiais metais Vilniui ir vėl dovanoja DELFI, prekybos tinklas „Maxima“ ir Vilniaus savivaldybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)