Jį organizatoriai vadina vienu sėkmingiausių, mat praėjusiais metais jis sulaukė didelio lankytojų susidomėjimo. Kalėdinių dovanų festivalis „Love Xmas“ vyks gruodžio 20-21 dienomis. Organizatoriai tikisi, kad šiais metais jame apsilankys dar daugiau žmonių.

Šiais metais, teigiama pranešime, mugė yra atsinaujinusi. Pirmoji naujovė – ji vyks net dvi dienas, o dalyvių skaičius, organizatorių skaičiavimu, išaugo beveik trečdaliu.

Šventės organizatoriai šiemet atsisakė komercinių dekoracijų ir nusprendė Vilniaus rotušę papuošti tikromis eglutėmis ir specialiai mugei sukurtomis originaliomis 3D gėlėmis, o specialus teatrinis apšvietimas taip pat sukurs šokančių šešėlių efektą, žada organizatoriai.

Į šią mugę jie kviečia tuos, kurie nori pasidžiaugti Kalėdų laukimu ir tuos, kurie ieško to, ko esą negalima rasti prekybos centruose.

Savo namų dar nepapuošusieji mugės lankytojai Rotušės aikštėje taip pat galės įsigyti ir Kalėdų eglutę. Specialus kalėdinių ir tiesiai iš Lietuvos miško atkeliavusių eglučių turgelis vyks prie pat Rotušės įėjimo.

Į dovanų festivalį šiemet pakviesta daugiau nei 150 kūrėjų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos ir Italijos. Vilniaus rotušėje vyksiantis renginys – nekomercinis, tad visi dalyvaujantys menininkai pristatys išskirtinę kalėdinę ženklu pažymėtą dovaną už simbolinę kainą, rašoma pranešime.

Skirtingose keturiose erdvėse lankytojų lauks patys dizaineriai ir kūrėjai, mat renginio organizatoriai tiki, kad gyvas bendravimas suteikia kiekvienai dovanai išskirtinę vertę. Renginio organizatoriai taip pat žada puikią elektroninę jazz muziką, o lauke lankytojų lauks „street food“ vagonėlių komanda.

„Love Xmas“ mugė vyks gruodžio 20-21 dienomis Vilniaus rotušėje, nuo 11 iki 21 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)