Stikliniame kupole įsikūrusi erdvė kviečia vilniečius ir miesto svečius su savo mažyliais jaukiai praleisti pusvalandį, pasiklausyti įdomių pasakų bei pajusti tikrąją Kalėdų dvasią, rašoma „Kalėdos sostinėje 2017“ organizatorių pranešime spaudai.

Nemokamų skaitymų metu vaikai galės klausytis Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos specialistų ir ekspertų atrinktų šventinio turinio literatūrinių kūrinių ištraukų.

Vakariniuose skaitymo seansuose (19, 19.30 ir 20 val.), kuriuos tiesiogiai internete transliuos DELFI TV, vaikams skaitys visuomenėje žinomi kultūros, meno ir sporto atstovai. Projekte žada dalyvauti Bernadeta Lukošiūtė, žinoma kaip Teta Beta, kunigas Ričardas Doveika, laidų vedėja ir kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson, Lietuvos krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis, žurnalistas ir laidų vedėjas Andrius Tapinas, poetas, teatro ir kino režisierius ir vaikų rašytojas Vytautas V. Landsbergis, aktorė Ilona Balsytė ir kiti.

Skaitymo seansai vyks kiekvieną dieną kas pusvalandį nuo 10.30 val. iki 20.30 val. Vieno skaitymo seanso trukmė – 20 min. Maksimalus klausytojų skaičius vieno seanso metu – 30 žmonių. Iš anksto užsiregistruoti į skaitymo seansus galite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)