Nuo lapkričio 18 dienos „Delfi“ savo skaitytojus kviečia į neeilinę kelionę, kurios metu kvies prisiminti įspūdingiausius „Liepsnojančio ledo“ pasirodymus, organizatorių bei šou dalyvių lūpomis atskleis dar niekam negirdėtas, kvapą gniaužiančias, kartais ir pikantiškas istorijas, nutikusias net 18 metų rengiamo „Liepsnojančio ledo“ metu. Šio bendro „Delfi“ ir „Telia“ multimedijos projekto išskirtinis turinys yra įžanga į Kalėdų metu vyksiančią filmo premjerą.

Lapkričio 25-osios dienos laidoje „Delfi Rytas“ Margarita ir Povilas pasidalino prisiminimais, kurių apstu: nuo vilčių pakilti aukščiau trečios vietos Pasaulio ar Europos čempionate iki olimpinių medalių svajonės 2006-aisiais, kurią sugriovė kritimas privalomo šokio metu. Šokio, kurio choreografas Gintaras Svistunavičius negali pamiršti iki šiandien ir kalba apie tai su dideliu jauduliu.

Ledas yra išties slidus, o šis sportas – be galo sudėtingas. Tik pamiršus nuoskaudas galima eiti pirmyn. Būtent taip nusiteikę gyvena Povilas ir Margarita, baigę sportinę karjerą.

„Kalėdos ant ledo“ projektą finansuoja Lietuvos Kultūros Taryba, jį pristato „Delfi“ ir Telia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)