„Šalia mūsų visada yra žmonių, darančių daugiau nei iš jų reikalaujama. Tokių, kurie savo darbais įkvepia kitus. Išmokime juos pamatyti ir garsiai padėkoti už jų drąsą ir žmogiškumą“, - sako projektą globojanti Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Atėjo metas išrinkti pačius geriausius. DELFI kviečia skaitytojus balsuoti už labiausiai jiems patikusius herojus.


5 herojai, surinkę daugiausiai skaitytojų balsų, bus apdovanoti 100 000 Lt vertės GJENSIDIGE draudimo polisais nuo nelaimingų atsitikimų. Visų publikuotų istorijų herojams atiteks vertingi prizai, jie bus apdovanoti Lietuvos Respublikos Prezidentūroje ir pagerbti Prezidentės Dalios Grybauskaitės.

Konkurso taisyklės ir trukmė:

1. Konkursas vyksta 2014 12 01 – 2014 12 31.
2. Dalyvauti konkurse gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali.
3. Visų herojų istorijos dalyvauja konkurse ir turi teisę rungtis dėl pagrindinio prizo – 5 x 100 000 Lt vertės GJENSIDIGE draudimo poliso nuo nelaimingų atsitikimų. Prizas į pinigus nekeičiamas ir negali būti padovanotas kitam asmeniui, prizą gauna tik laimėjęs asmuo.
4. Konkurso pabaigoje visi aprašyti herojai dalyvaus viešame balsavime ir skaitytojai balsuos už jiems labiausiai patikusią istoriją.
5. Apie balsavimą bus pranešta konkurso reklaminiame skydelyje, esančiame projekto „Herojai tarp mūsų“ dešinėje pusėje.
6. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje neribotą laiką. Veiklos dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys galėtų nevaržomai prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti.
7. Konkurso nugalėtojai bus apdovanoti LR Prezidentūroje.
8. Žaidimo organizatoriai UAB „Delfi“ pasilieka teisę keisti žaidimo taisykles.
9. Žaidimo organizatoriai turi teisę pašalinti žaidėjus sukčiavimo atveju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)