Paskutinės metų savaitės yra puiki proga prisiminti tuos, kurie mus įkvepia būti geresnius, skatina siekti daugiau, galiausiai – savo poelgiais garsina Lietuvos vardą. Tai – išskirtinės asmenybės, garsiai apie save neskelbiantys dvasios herojai.

DELFI jau antrus metus skelbia konkursą „Herojai tarp mūsų“ ir kviečia padėkoti šiems žmonėms, pasidalinant jų istorija. Projektą globoja - Lietuvos Respublikos Prezidentė.

„Šalia mūsų visada yra žmonių, darančių daugiau nei iš jų reikalaujama. Tokių, kurie savo darbais įkvepia kitus. Išmokime juos pamatyti ir garsiai padėkoti už jų drąsą ir žmogiškumą“, - sako Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Siųskite laiškus ir papasakokite apie žmones, kurie verti herojaus vardo. Tai gali būti ir neatlygintinai dirbantys specialistai, savo talentu bendruomenę akinantys menininkai ar tiesiog tie, į kuriuos nori lygiuotis aplinkiniai.

Geriausias istorijas DELFI publikuos viešai ir jūs balsuodami spręsite, kurie 5 herojai verti pagrindinio prizo - 100 000 Lt vertės GJENSIDIGE draudimo poliso nuo nelaimingų atsitikimų. Visų publikuotų istorijų herojams atiteks vertingi prizai, jie bus apdovanoti Lietuvos Respublikos Prezidentūroje ir pagerbti Prezidentės Dalios Grybauskaitės.

Apdovanoti bus ir tie, kurie siūlė herojus, dalinosi jų istorijomis – dešimties įdomiausių istorijų pranešėjams atiteks po metinę GEO žurnalo prenumeratą.

Jūsų istorijų jau laukiame el. paštu: pilieciai@delfi.lt (laiško pavadinime būtina nurodyti „Konkursui Herojai tarp mūsų“).

Praėjusių metų apdovanojimų Prezidentūroje akimirka

Konkurso taisyklės ir trukmė:

Konkurso taisyklės ir trukmė:

1. Konkursas vyksta 2014 12 01 – 2014 12 30.

2. Dalyvauti konkurse gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali.

3. DELFI pakalbins Jūsų siūlomus herojus ir įdomiausios jų istorijos bus publikuojamos specialiame DELFI projekte „Herojai tarp mūsų“.

4. Galite siūlyti neribotą herojų skaičių, tačiau prie kiekvieno siūlymo būtina trumpai nurodyti, kodėl šis žmogus nusipelno vadintis herojumi, kuo jis ypatingas.

5. Siūlant herojų ir supažindinant su jo/jos istorija būtina nurodyti savo kontaktus - vardą, pavardę, el. paštą, telefoną. Jei norima, kad nebūtų skelbiama pavardė arba skelbiamas tik slapyvardis – reikia nurodyti jį. Šie duomenys reikalingi tam, kad susisiektume su jumis, jei Jūsų pasiūlyta istorija taps viena iš dešimties, laimėjusių metinę GEO žurnalo prenumeratą. Prizas į pinigus nekeičiamas ir negali būti padovanotas kitam asmeniui, prizą gauna tik laimėjęs asmuo.

6. Visų herojų istorijos dalyvauja konkurse ir turi teisę rungtis dėl pagrindinio prizo – 10 x 100 000 Lt vertės GJENSIDIGE draudimo poliso nuo nelaimingų atsitikimų. Prizas į pinigus nekeičiamas ir negali būti padovanotas kitam asmeniui, prizą gauna tik laimėjęs asmuo.

7. Konkurso pabaigoje kompetetinga komisija atrinks 10 įdomiausių istorijų, kurios dalyvaus viešame balsavime ir skaitytojai balsuos už jiems labiausiai patikusią.

8. Apie balsavimą bus pranešta konkurso reklaminiame skydelyje, esančiame projekto „Herojai tarp mūsų“ dešinėje pusėje.

9. Nugalėtojas/-a renkamas/-a 2014 m. gruodžio 30 d. burtų keliu iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas skelbiamas DELFI.lt Facebook profilyje ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu/telefonu.

10. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje neribotą laiką. Veiklos dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys galėtų nevaržomai prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti.

11. Konkurso nugalėtojai bus apdovanoti LR Prezidentūroje.

12. Žaidimo organizatoriai UAB „Delfi“ pasilieka teisę keisti žaidimo taisykles.

13. Žaidimo organizatoriai turi teisę pašalinti žaidėjus sukčiavimo atveju.

Laukiame jūsų laiškų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)