Kiaulienos sprandinės šašlykas

Jums reikės:

Kiaulienos sprandinės

1-2 svogūnų

Druskos

Juodųjų pipirų

Gruziniškų prieskonių (juos galima keisti džiovinta kalendra ir bazilikais)

Gaminimas:

Nuo sprandinės nupjaukite riebius ir kitus nereikalingus gabaliukus. Mėsą supjaustykite pailgais gabalėliais po 50 g. Berkite ant mėsos druskos, juodųjų pipirų ir prieskonių. Supjaustykite vieną svogūną ir išspauskite jį į mėsą. Gerai išmaišykite. Palikite valandą marinuotis šaldytuve.

Verkite mėsą ant iešmų taip, kad vienas būtų šalia kito. Dėkite kepti ant grilio. Kepkite apie 12 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)