15
Kitas

2. Naudokite tiesioginę ir netiesioginę kaitrą

Tinklalapis thekitchn.com dalijasi 5 taisyklėmis, kurios jūsų patiekalus ant grilio pavers tikrais šedevrais.

1. Tegul jūsų ranka būna šilumos vadovas

Tinkama kaitra yra vienas svarbiausių dalykų, kalbant apie gerai iškeptą kepsnį. Jei orkaitėje mes įpratę prie termometro, grilyje teks pasitelkti į pagalbą savo ranką. Štai kaip patikrinti, kiek yra įkaitusios anglys.

Didelis karštis: laikykite ranką maždaug 10-15 cm aukštyje virš grotelių, delnu žemyn. Jei galite išlaikyti vos 1-3 sekundes, karštis didelis.

Vidutinis karštis: laikykite ranką maždaug 10-15 cm aukštyje virš grotelių, delnu žemyn. Jei galite laikyti 4-6 sekundes, kar6tis yra vidutinis.

Žemas karštis: laikykite ranką maždaug 10-15 cm aukštyje virš grotelių, delnu žemyn. Jei galite palaikyti 7–10 sekundžių, karštis silpnas.

Profesionalo patarimas: prieš kepdami, nepamirškite pašildyti grotelių, kad jos irgi būtų karštos.

15
Kitas

2. Naudokite tiesioginę ir netiesioginę kaitrą

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)