Eurofijos dėl iškovoto kelialapio į finalą apimti Monika su Vaidu davė atkirtį savo nuomonę išreiškusiam A. Mamontovui.

M. Linkytė mano, kad A. Mamontovas be reikalo komentuoja negatyviai. Anot mūsų šalies atstovės, Lietuvoje ir taip daug negatyvių minčių ir nuotaikų, o A. Mamontovas savo komentarais prisideda prie bendros neigiamos nuotaikos.

„Vieną dieną jis mus giria, kitą - kritikuoja. Tegul jis pats važiuoja į tą „Euroviziją“. Andriui Mamontovui reikia reklamos. Žmonės naudojasi mūsų buvimu „Eurovizijoje“ ir bando tokiu būdu save pareklamuoti“, - DELFI sakė V. Baumila.

Beje, Vaidas daugybę metų mėsos nevalgančiam A. Mamontovui pasiūlė sušveisti mėsainį.

Toks jaunosios kartos atlikėjų komentaras prajuokino patį A. Mamontovą.

„Jeigu net toleranciją ir pakantumą kitai nuomonei ar požiūriui propaguojantys atlikėjai pasiūlo pavalgyti vegetarui mėsos ir „pralinksmėti“, tai jis turbūt iš tikrųjų labai rimtai yra prasikaltęs, kad drįso turėti savo nuomonę, kurią žiniasklaida su malonumu paplatino... – finalo išvakarėse socialiniame tinkle rašė atlikėjas. – Sutarkim taip. Jeigu Lietuva ESC (Eurovision Song Contest) bus pirmajame penktuke, daugiau niekada nebekalbėsiu apie mūsų atstovus „Eurovizijoje“. Labai prašau, nutildykite mane būtent tokiu būdu.“
Andrius Mamontovas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (673)