Pažiūrėjus į Vaido kostiumą, pirmiausia į akis krito šviesiai mėlynos spalvos medžiaga - ji spinduliuoja vasarišką nuotaiką ir geras, nuoširdžias emocijas. Labai džiugu matyti, kad nebuvo pasirinkta kokia tamsi, formali ir niūri medžiaga. Išties, Vaidas, vilkėdmas šį kostiumą, atrodo labai jaunatviškai ir linksmai.

Įsispiriami loafer tipo batai tik dar labiau akcentuoja kasdienį stilių ir laisvumą. Manau, kad daugeliui nepatiks tai, kad jie yra avimi su nematomomis kojinėmis (aš labai tikuosi, kad Vaidas neavi jų būdamas basas), tačiau jie atrodo išties stilingai, o šviesi batų spalva gražiai dera ir prie kostiumo.

Marškiniai, vilkimi be kaklaraiščio, irgi labai gražiai įsikomponuoja į šį kasdienį, laisvą ir jaunativišką derinį. Dvi prasegtos viršutinės sagos atrodo idealiai - jeigų būtų mažiau, Vaidas atrodytų per daug suvaržytas, o jeigu daugiau - kaip merginų suvilioti išėjęs dabita.

Be abejo, keletas trūkumų yra, tačiau jų nereikėtų minėti iki konkurso. Bendras vaizdas atrodo tikrai šauniai, jaunatviškai, atlikėjas - stilingas. Tikėkimės, kad šis įvaizdis prisidės ir prie Vaido bei Monikos sėkmės šioje "Eurovizijoje". Bent jau mano balsus jie nacionalinėje atrankoje jie tikrai turėjo.

M. Linkytė ir V. Baumila Vienos "Stadthalle" arenoje pasirodys kitą ketvirtadienį, gegužės 21-ą dieną. Mūsų šalies atstovai antrajame tarptautinio Europos dainų konkurso pusfinalyje pasirodys pirmieji.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (229)