Povilas Junevičius

Kaip skelbiama išplatintame pranešime, P. Junevičius savo profesinę karjerą „Ellex Valiunas“ pradėjo prieš 15 metų. Visus šiuos metus jis dirbo Įmonių teisės, įmonių įsigijimų ir susijungimų (M&A) praktikos komandoje. Be darbo su klientais P. Junevičius rengė ir siūlymus dėl akcinių bendrovių, ūkinių bendrijų, nacionaliniam saugumui užtikrinti svarbių objektų apsaugos ir kitų įstatymų pakeitimų.

A. Čekanavičius prie „Ellex Valiunas“ komandos prisijungė prieš ketverius metus. Jis specializuojasi intelektinės nuosavybės, informacinių technologijų, reklamos ir žiniasklaidos teisinio reguliavimo srityse. Advokatas aktyviai dalyvavo rengiant Visuomenės informavimo įstatymą bei Autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymo projektus.

„Džiaugiuosi kasmet augančia kontoros partnerių komanda. Per pastaruosius penkerius metus ji tapo daugiau nei trečdaliu didesnė. (...) Tiek P. Junevičius, tiek Ą. Čekanavičius kontoroje dirbo daug metų. Jie savo darbu pelnė klientų pasitikėjimą ir kolegų įvertinimą, todėl visai partnerių komandai šis pokytis yra labai organiškas, lauktas ir džiugus”, – pranešime cituojamas „Ellex Valiunas“ vadovaujantis partneris Rolandas Valiūnas.

Verslo advokatų kontora „Ellex Valiunas“ yra Baltijos šalių regione veikiančios „Ellex“ dalis. Kontoros biure Lietuvoje dirba per 110 teisininkų, tarp kurių 27 partneriai, o visose trijose Baltijos šalyse – per 215 teisininkų, iš kurių 51 partneris.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją