Paulius – atletiško sudėjimo vyras, kuris mėgsta rūpintis savo įvaizdžiu. Dažnai renkasi sportišką ar šiek tiek „saldesnį“ drabužių stilių. Pauliui pabandėme sukurti keletą skirtingų aprangos derinių – tokių, kokių jis niekada pats nesugalvotų dėvėti.

Paulius:

Ūgis – 1,80 m
Batų dydis – 43
Drabužių dydis – M

Tomas – aukštas, liekno sudėjimo vyras, kurį išvysti galima vilkintį tik klasikinio tipo drabužius. Tvarkingi marškiniai, klasikinio kirpimo kelnės ir tradiciniai megztukai. Šį kartą Tomui sukūrėme visiškai kitokį amplua. Patikėkite, save pamatęs veidrodyje vyras – apšalo.

Tomas:

Ūgis – 1,90 m
Batų dydis – 43
Drabužių dydis – M

Abu vaikinai netikėjo, kad jiems gali tikti tokio stiliaus drabužiai ir pripažino, kad save veidrodyje yra įpratę matyti visai kitokius. Todėl drąsesniems eksperimentams net nesiryžta.

„Fotosesijos metu teko išbandyti įvairius aprangos stilius, kurių greičiausiai pats atėjęs į parduotuvę neišsirinkčiau, bet kas smagiausia, beveik viską ką dėjausi ant savęs puikiai tiko, ir supratau, jog kartais reikia išsilaisvinti iš savo stiliaus rėmų ir pabandyti kažką naujo, galbūt pasitarti su parduotuvės konsultantais ar tiesiog pasikviesti draugę turinčią gerą skonį. Kas dar labai nustebino, kad drabužiai atrodė kokybiški, ir jeigu juos perkeltume į didžiuosius prekybos centrus, greičiausiai, net neatskirčiau, jog čia – dėvėtas drabužis, kuris jau turi savo istoriją. Tiesą sakant, kurį laiką nesilankiau panašiose dėvėtų drabužių parduotuvėse, bet po šio apsilankymo su malonumu įtrauksiu į savo parduotuvių sąrašą, jau nusižiūrėjau keletą derinių, ką norėsiu įsigyti“, – savo įspūdžiais dalijosi Paulius.

„Atrodau puikiai. Gyvenime negalėčiau pagalvoti, kad man tokie drabužiai gali tikti. Esmė ta, kad jie ne tik man tinka, bet ir patinka“, – džiaugdamasi savo naujo įvaizdžio rezultatu veidrodyje pasakojo Tomas.

Visus nustebino ir skirtingi aprangų deriniai, kuriuos galima surasti dėvėtų drabužių parduotuvėse bei jų kaina. Skirtingus įvaizdžius sukūrėme nuo 5 iki 45 eurų.

Iš viso sukurta 13 aprangos derinių dviem skirtingiems vyrams:

Lietingo pavasario 5 eurai
Lietingo pavasario
Pankiškas 9 eurai
Pankiškas
Kasdienis jaukumas 10 eurų
Kasdienis jaukumas
Atostogų 13 eurų
Atostogų
Pasimatymo 16 eurų
Pasimatymo
Gatvės 22 eurai
Gatvės
Savaitgalio 23 eurai
Savaitgalio
Industrinis 25 eurai
Industrinis
Ofiso berniuko / vadybininko 25 eurai
Ofiso berniuko / vadybininko
Džinsas niekada neišeis iš mados 30 eurų
Džinsas niekada neišeis iš mados
Militaristinis 40 eurų
Militaristinis
Laisvalaikio 42 eurai
Laisvalaikio
Prabangus 45 eurai
Prabangus
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (282)