Sarah Jessica Parker

Viena ryškiausių kultinio serialo „Seksas ir miestas“ aktorė atskleidė, kad dėvėtų rūbų parduotuvėje ji perka drabužius savo sūnui. Priežastis, kodėl ji nusprendė taip pasielgti buvo pamatytas filmas „Tikroji kaina“, kuriame pasakojama darbuotojų vargingose šalyse išnaudojimo, siuvant didmeninių prekės ženklų prekes istorija.

Drew Barrymore

Dar 2010 m. aktorė D. Barrymore ant raudonojo kilimo žengė pasipuošusi suknele, kurios kaina tesiekė vos 25 JAV dolerius, o drabužis buvo įsigytas iš dėvėtų rūbų parduotuvės. Pati Drew to neslėpė ir žiniasklaidai teigė dievinanti kurti originalų, bet kartu ir paprastą stilių. Aktorės paslaptis - tarpusavyje derinti tiek dėvėtus, tiek naujus, garsių prekės ženklų drabužius.

Jada Pinkett Smith

Charizmatiškojo aktoriaus Willo Smitho žmona visada garsėjo išskirtiniu skoniu. Paslaptis, kaip jai tai pavyksta, atskleista. Moteris mėgsta lankytis tokių didmiesčių, kaip Niujorkas ar Santa Monika vintažinėse parduotuvėse. Kaip ir D. Barrymore, Jada mėgsta rengtis ir tarpusavyje maišyti skirtingos vertės drabužius - nuo įsigytų dėvėtų rūbų parduotuvėse iki prabangių. Be to pastarosiose parduotuvėse ji lankosi su visa šeima.

Julia Roberts

Žvaigždžių fotografai nekartą pastebėjo garsiąją aktorę išeinančią iš vintažinių parduotuvių, o 2001 m. ji raudonuoju kilimu žengė pasidabinusi dėvėta suknele. Paklausta, kodėl pasirinko tokį kontraversišką variantą, moteris teigė, kad ieškojo jos viziją atitinkančio drabužio ir tai nebuvo dizainerio specialiai tai progai sukurta suknelė.

Kate Moss

Regis, vienai garsiausių pasaulyje supermodelių neturėtų trūkti dizainerių dėmesio ir noro, kad Kate vilkėtų jų kurtus drabužius. Tačiau K. Moss yra žinoma ne tik dėl modelio karjeros ir pasiekimų mados industrijoje, bet ir dėl išskirtinio ir lengvai atpažįstamo stiliaus. Pati Kate yra atskleidusi, kad dėvėtų rūbų parduotuvėse ji perka odinius švarkelius bei vintažinius žinomų mados namų drabužius.

Winona Ryder

Aktorė yra prisipažinusi, kad kartą iškilmingai „Oskarų“ ceremonijai ji nusprendė vilkėti vos 10 JAV dolerių kainuojantį rūbą.

Sharon Stone

Ji neslepia, kad mėgsta lankytis dėvėtų rūbų parduotuvėse ir turi keistą pomėgį kolekcionuoti kašmyro megztinius. Kadangi aktorei svarbu, jog megztukai būtų kuo išskirtinesnio dizaino, ji nevengia aplankyti vintažinių parduotuvių ar turgelių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)