Tačiau svarbu žinoti, kaip greitai ir teisingai atsirinkti išties kokybišką prekę, kad vėliau netektų gailėtis ją įsigijus. Tad pagal kokius kriterijus reikėtų vertinti dėvėtų drabužių parduotuvėse siūlomus daiktus?

1. Lankykitės dažniau

Neužtenka nueiti vieną kartą ir taip mėginti išsirinkti drabužius. Dėvėtų rūbų parduotuvių asortimentas atnaujinamas kone kasdien, tad nepraleiskite progos atrasti geriausios kokybės ir įdomiausio dizaino prekes.

2. Verta pasiduoti akcijoms

Taip, kartais naudinga įsigyti drabužius ir per išpardavimus, netgi jei kalbame apie dėvėtų rūbų parduotuves. Tačiau būkite atsargūs renkantis rūbus, atkreipkite dėmesį į jo naujumą, madingumą, kokybę bei ar jis tikrai tiks prie jūsų garderobo.

3. Ieškokite universalių drabužių

Tai gali būti juodas švarkelis, pieštuko formos sijonas, balti marškiniai, mėlyni džinsai, juodas ar tamsiai mėlynas megztukas su sagomis, maža juoda suknelė, džinsinis švarkelis. Įsigydami tokius daiktus, niekada nesuklysite ir neteks abejoti, ar jie derės prie turimos aprangos. Svarbu, kad jie atitiktų jūsų dydį bei nebūtų stipriai susidėvėję.

4. Taip minimalizmui!

Greičiausias ir patikimiausias būdas išsirinkti tinkamą drabužį - žiūrėti, kad jis būtų paprasto, minimalistinio dizaino. Kuo mažiau dekoro, tuo geriau. Taip pat geriausia, kad rūbas būtų vienspalvis ir neturėtų nereikalingų pridėtinių detalių.

5. Prekės ženklas

Ieškokite vardinių drabužių. Tačiau, kad rastumėte tikrai originalų dizainerių ar mados namų daiktų, verta apsilankyti komisuose ar kiek brangesnėse nei įprastose dėvėtų rūbų parduotuvėse. Atidžiai įvertinkite, ar pasirinktas daiktas iš tiesų yra autentiškas. Palyginkite etiketes ir dizainerių logotipus, ar jie atitinka tikruosius. Taipogi svarbu pažiūrėti, kokioje šalyje pagaminta prekė, kokios kokybės audinys.

6. Kurkite derinius

Kad įsigytumėte drabužius ar aksesuarus dėl kurių netektų raudonuoti ar gailėtis juos nusipirkus, į parduotuvę eikite pasiruošę, t.y. apsirenkite tuos drabužius, kuriuos dėvite dažniausiai arba jie yra jūsų mylimiausi. Taip ieškokite prie jų derančių modelių.

7. Turėkite aiškų planą

Žinokite, kokių drabužių jums reikia ir pirmiausiai ieškokite tik jų. Taip save apsaugosite nuo nereikalingų išlaidų ir retai dėvimų drabužių savo spintoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)