Šių metų Velykų spalva

Geltona – neabejotinai 2022-ųjų metų Velykų spalva. Drąsiai rinkitės geltonos spalvos aksesuarus ir drabužius, kas tai bebūtų: sijonas, palaidinė, kelnės, suknelė, bateliai, karoliai, o gal geltonas gėlės žiedas jūsų plaukuose. Vienos iš populiariausių šių metų Velykų spalvų taip pat yra balta ir pastelinės spalvos, pavyzdžiui, rausva.

Naujausia Velykų tendencija

Šių metų tendencija – švelnių, pastelinių spalvų su raštais suknelės, kurios gali būti pačių įvairiausių stilių, įdomesnių siluetų.

Aksesuarai

Skrybėlės ir gėlėti galvos papuošimai puikiai tiks stilingam velykiniam įvaizdžiui. Norėdami suteikti savo įvaizdžiui puošnumo, segėkite ryškų perlų vėrinį, apjuoskite riešus spalvingomis apyrankėmis. Jeigu nemėgstate klasikinių skrybėlių, pasirinkite gatvės stiliaus kepures, kurios suteiks šiuolaikinio stiliaus akcentą.

Tinkama avalynė

Tinkama avalynė labai svarbi šios šventės metu. Įvertinkite, ar būsite kieme, kur vyks piknikas ir žaisite velykinius žaidimus, ar reikės ilgiau pastovėti (per mišias bažnyčioje), o galbūt išvis neplanuojate eiti iš namų. Geriau būtų rinktis batelius be aukštų kulnų: balerinas, mokasinus, plokščiapadžius batus. Šį sezoną madingi batai gėlių motyvais, tačiau nepersistenkite! Per daug detalių gali atrodyti nestilingai ir nuklysti nuo jūsų įvaizdžio, kurio siekiate.

Žaiskite su spalvomis

Moterys, kurios nežino, kurią spalvą pasirinkti per šias Velykas, gali žaisti su įvairiomis spalvomis. Galite dėvėti ilgą suknelę su abstrakčiu raštu. Ši suknelė akimirksniu pakels nuotaiką ir leis atrodyti šventiškai.

Pastelinių spalvų deriniai

Dar vienas jūsų įvaizdžio pasirinkimas gali būti tik pastelinės spalvos. Visiškai pastelinis įvaizdis gali atrodyti nuobodus, tačiau iš tikrųjų jis yra subtilus ir stilingas. Pasirinkite šviesiai rožinį šifoninį sijoną baltu nėriniuotu viršumi. Prie šio įvaizdžio labai pravers aksesuarai, pavyzdžiui, išskirtinis vėrinys.

Pastelinės spalvos ir gėlės

Pastelinės spalvos ir gėlių raštai puikiai dera ir atrodo itin gaiviai. Sukurkite nuostabų kontrastą tarp pastelinės spalvos viršutinės dalies ir gėlėto sijono. Norėdamos būti puošnesnės, užsisekite perlų vėrinį. Prie šios aprangos turėtumėte rinktis elegantiško stiliaus batus.

Spalvingas sijonas

Spalvingi sijonai yra puikus pasirinkimas šioms Velykoms, derinkite juos su paprastais vienspalviais marškinėliais. Jeigu neturite geltono sijono – ne bėda, rinkitės pavasario spalvų sijoną savo įvaizdžio pagrindui sukurti. Šis sijonas gali būti derinamas su įvairių stilių viršutiniais drabužiais, atsižvelgiant į orą: ar tai bus palaidinė, marškinėliai ar megztukas.

Elegancija, vilkint baltas kelnes

Moterys mėgsta atrodyti ne tik gražiai, bet ir elegantiškai. Puiki idėja – rausvos spalvos viršutinė dalis ir baltos siauros kelnės. Daugiau žavesio suteiks tokio paties atspalvio kaip viršutinė dalis aukštakulniai.

Kelnės aukštu liemeniu

Džinsai gali būti sprendimas kiekvienai progai, tačiau per Velykas verta pasistengti pasipuošti labiau. Užuot pasirinkusios mėgstamus džinsus, geriau vilkitės kelnes aukštu juosmeniu, prie jų priderinkite klasikinius marškinėlius. Ši apranga puikiai tiks šventiniams pietums.

Teminė suknelė

Kitas sprendimas – lengva, marginta suknelė Velykų tema. Daugelis mūsų mėgsta per Velykas būti lauke. Jei esate suplanavę žaidimus su vaikais, rinkitės ne tik teminę, bet ir patogią suknelę. Velykiniai spaudiniai ant suknelės puikiai atskleis temą, atrodys nuostabiai ir fotosesijos metu. Prie suknelės priderinkite stambią apyrankę arba įmantrų laikrodį su daugiasluoksniais karoliais, kad atrodytumėte elegantiškai.

Ilga nėriniuota suknelė

Klasikinės V formos iškirptės suknelės puikiai tinka parodyti savo moterišką pusę. Idealiu atveju suknelė turėtų būti gėlių arba pastelinių raštų ir šviesių audinių, tokių kaip medvilnė arba nėriniai. Taip jūsų stilius išliks gyvas ir atitiks šviesią Velykų nuotaiką. Prie šios aprangos derinkite ryškius aukštakulnius ar basutes, o papuoškite spalvingais papuošalais. Kodėl dar nepridėjus tinkamo švarko ar megztinio, kuris ne tik sušildys vėsią dieną, bet ir pagerins jūsų aprangos stilių, sukuriant daugiau sluoksnių.

Trumpa juoda suknelė

Kas sakė, kad moterys, vilkinčios paprastas sukneles, negali atrodyti gražiai? Dėvėkite savo mėgstamą juodą mini suknelę, avėkite aukštakulnius, o plaukus susekite į kasą. Kartais viskas, ko reikia, kad išsiskirtumėte iš minios, yra paprasta juoda suknelė.

Kombinezonas

Kitas naudingas patarimas ir apsirengimo idėja moterims, kurios neturi daug laiko ieškoti ko nors išskirtinio arba kurioms reikia ko nors, ką būtų lengva dėvėti, jos visada gali pasirinkti kombinezonus. Dėvėkite persiko spalvos ar bet kokį kitą pastelinių atspalvių šifoninį kombinezoną. Priderinkite tradicinę kaubojiško stiliaus skrybėlę, kad atrodytumėte dar žavingiau.

Suderinta mamos ir dukros apranga

Jei esate mažos dukrytės mama, Velykos yra tik dar viena proga pasipuošti kartu su ja suderinta tinkama apranga. Tai yra pats žaviausias jausmas, ir jūs turite tik keletą metų, kad galėtumėte tuo mėgautis.

Dryžuota eilutė arba gėlėta suknelė paauglėms

Paauglės nepašaus, Velykoms pasipuošusios dryžuota suknele. Tai gali būti įvairiaspalvė dryžuota mini suknelė dėvima po trumpu švarkeliu. Mergina atrodys ne tik linksmai ir šventiškai, bet ir rafinuotai. Nemėgstančios dryžių romantiškos paauglės gali pasirinkti kelius siekiančią gėlėtą suknelę, prie kurios puikiai tik švelniai, garbanomis krentantys plaukai.

Neoninės spalvos

Moterys, kurios mėgsta dėvėti ryškias spalvas ir nori atrodyti entuziastingai, gali dėvėti drąsių neoninių spalvų drabužius. Tačiau turite būti atsargiai, kad kontrastai papildytų vienas kitą ir neatrodytumėte keistai. Mėlyna ir rožinė yra idealus derinys su smėlio spalvos aukštakulniais Velykų vakarėliui! Kiti puikūs deriniai – geltona ir žalia, neoninė oranžinė ir mėlyna, neoninės spalvos su juoda.

Idėja mėgstančios ekstravagantišką stilių

Jei norite atrodyti ekstravagantiškai, idealus variantas yra nėriniuotas arba tinklinis sijonas su kontrastinga viršutine dalimi. Norėdami sukurti nepriekaištingą stilių, galite pasirinkti paprastus trikotažinius arba sudėtingesnius siuvinėtus viršutinius drabužius. Tai paprasta apranga, tačiau suteikianti stilingą įvaizdį. Nepamirškite subtilaus panašių spalvų vėrinio.

Velykų sekmadienis bažnyčioje

Jeigu norite sekmadienį per mišias bažnyčioje atrodyti nepriekaištingai, geriausia būtų pasirinkti ilgą suknelę. Tokia suknelė nepažeis jokių mados ar religinių taisyklių. Taipogi, nepamirškite, kad bažnyčiose būna vėsoka, tad tokia suknelė tiks idealiai. Ji gali būti gėlėta, vienaspalvė, neiššaukianti. Jei manote, kad ilga suknelė pernelyg tipiška, patobulinkite savo įvaizdį tinkamu makiažu ir nuostabiais aksesuarais. Jei norite išlikti elegantiška, batelius rinkitės su minimaliais kulniukais.

Vakaro apranga

Jeigu ieškote tobulos suknelės vakarui, kartais lengviausias būdas atrodyti stulbinančiai ir puošniai – pasipuošti mergaitiškai. Dėvėkite rausvą viršutinę dalį ir kelnes arba rausvą suknelę, nepamirškite gražių aksesuarų, kad atrodytumėte elegantiškai. Avėkite aukštakulnius, pasikvėpinkite lengvo gėlių kvapo aromatu.

Velykinis makiažas

Velykinis įvaizdis taip pat reikalauja tinkamo makiažo. Nesvarbu, kaip puošitės, tačiau labiausiai tiks šviesus dūminis makiažas ir lūpas dengiantys švelnūs lūpų dažai. Taip ilgai atrodysite švytinčiai ir gaiviai.

Velykinės šukuosenos

Jei trūksta laiko, siūlome per šias Velykas nedaryti sudėtingų šukuosenų, o pasirinkti paprastą, bet elegantišką įvaizdį. Velykoms puikiai tiks plaukų pynės, gėlės ar spalvingi gėlių segtukai, subtilūs galvos apdangalai, lankeliai. Pasirinkite natūralią šukuoseną, su kuria tikrai neprašausite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)