Stebėkite renginį gyvai: https://bit.ly/3DmuFzw

Padovanos netikėtą reginį

„Šis efektingas dronų šou skirtas pažymėti svarbiausiai šios vasaros „Samsung“ premjerai – rugpjūtį pasauliui pristatome naujus sulenkiamuosius telefonus, kurių pardavimų pradžia sutampa su renginio data. „Galaxy Z Fold3“ ir „Galaxy Z Flip3“ telefonai yra tikras technologijų proveržis, todėl džiaugiamės, kad Baltijos šalyse šiuos telefonus pristatome taip pat inovatyviai ir netikėtai – su pirmuoju tokio masto dronų šou. Kviečiame visus Talino miesto gyventojus ir svečius nepraleisti progos ir pamatyti šį įspūdingą reginį. Tai bus tikrai labai neįprasta“, – sako Liga Bite, „Samsung Electronics Baltics“ komunikacijos vadovė.

Pasauliui vis garsiau kalbant apie fejerverkų žalą gamtai, inovacijos pasiūlė daug tvaresnį sprendimą – dronus. Šimtams šviečiančių dronų kylant į dangų, reginys tiesiog atima žadą – jie sinchroniškai formuoja skirtingas figūras, todėl vaizdas išties prikausto dėmesį. Profesionalų valdomi dronai suprogramuoti itin tiksliai, todėl šou metu galima gerėtis puikiai ore atpažįstamomis, judančiomis figūromis. Kokios jos bus šį kartą – kol kas neatskleidžiama.

Dronų šou įvyks Taline, juos stebint ant pajūryje esančios koncertų salės „Linnahall“ stogo. Pasirodymą saugiai bus galima stebėti specialiai šiam renginiui aptvertoje zonoje, iš kurios vaizdas bus matomas pačiu geriausiu kampu. Specialiai įrengti garsiakalbiai šou įspūdį padidins kartu su sinchroniška muzika. Tam, kad laukimas neprailgtų, prieš pat šou savo pasirodymą surengs ir Estijos elektroninės muzikos grupė „NOËP“.

Dalyvavimas renginyje yra visiškai nemokamas. Dėl Estijoje galiojančių pandeminių apribojimų, norint patekti į renginio vietą būtina su savimi turėti sertifikatą, patvirtinantį, kad asmuo yra pilnai paskiepijęs, persirgęs koronavirusu, arba pateikti neigiamą PGR testo atsakymą.

Speciali zona, skirta stebėjimui, bus atverta 20.00 val. Dronų šou pradžia numatyta 22:00 val. Prieš tai numatomas nemokamas grupės „NOËP“ koncertas. Bepiločiams orlaiviams būtinos palankios oro sąlygos, todėl pasirodymo pradžios laikas gali keistis.

Karštos „Samsung“ naujienos prekyboje – jau už kelių dienų

Naujausi, vos rugpjūčio 11 dieną pristatyti, „Samsung“ sulenkiami telefonai yra patobulinti, tvirtesni ir leidžia geriau išnaudoti sulenkiamo ekrano privalumus, suteikia naujų būdų dirbti, mėgautis įvairiu turiniu ir pramogauti. Naudotojai gauna ir prieigą prie daugiau aplikacijų, kurios išnaudoja sulenkiamo ekrano privalumus. „Samsung“ plečia savo bendradarbiavimą su tokiomis kompanijomis, kaip „Google“, „Microsoft“ ir kitomis.

Kompanija šį mėnesį pristatė ir naujus išmaniuosius laikrodžius. „Galaxy Watch4“ ir „Galaxy Watch4 Classic“ veikia nauja „Wear OS“ operacinė sistema, kurta bendromis jėgomis su „Google“, bei intuityviausia kompanijos „One UI Watch“ vartotojo sąsaja. Ši serija skirta mėgautis geriausiais sveikatos rodiklių stebėjimo ir stiprinimo įrankiais.

Prie naujosios „Galaxy Z“ serijos prisijungia ir „Galaxy Buds2“ belaidės ausinės. Būdamos „Galaxy“ ekosistemos dalimi, „Galaxy Buds2“ yra puikios „Galaxy“ išmaniojo telefono, laikrodžio ir planšetės kompanionės. Visų naujausių „Samsung“ įrenginių prekyba prasidėjo nuo rugpjūčio 27 d.

Daugiau informacijos apie renginį rasite „Facebook“ puslapyje.

Užsakymo nr.: PT_88028625