„Viena įspūdingiausių vietų ne tik Egipte, bet ir žemėje – garsioji Abu Simbelio šventykla. Ir visa mūsų komanda pozuoja egiptietišku stiliumi, taip, kaip moko vietiniai fotografai“, – dar lapkritį socialiniuose tinkluose O. Gasanovas komentavo savo pasidalintą nuotrauką.

Nuotraukoje keliautojas pozuoja su laidos „Lietuviškos atostogos“ kūrybine komanda ir „Novaturo“ marketingo vadove Olga Belova. Kadras egiptiečius taip sužavėjo, jog šiandien nuotrauką galima rasti visuose didžiausių Egipto žiniasklaidos grupių interneto portaluose.

Kalbėdamas apie tai, kaip nuotrauka apskriejo Egipto žiniasklaidą, Egipto turizmo biuro Šiaurės ir Baltijos šalyse direktorius dr. Mohamed Atta Elsherbeiny dėkoja lietuviams už dėmesį turizmui Egipte, ypač Luksoro ir Asuano miestuose.

„Jūsų kelionės akimirkas nusprendėme įamžinti oficialiame pranešime spaudai, kuriuo pasidalinome savo socialiniuose tinkluose ir išplatinome visai Egipto žiniasklaidai“, – sako jis.

M. Atta Elsherbeiny skaičiuoja, kad žinia apie lietuvių kelionę jau pasirodė penkiuose pagrindiniuose Egipto naujienų laikraščių portaluose, kuriuose sulaukė beveik 2 milijonų peržiūrų. Rytoj nuotrauka pasirodys ir popieriniuose leidinių variantuose.

Daugiau apie lietuvių kelionę galite paskaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)