„Ekskomisarų biuro“ saugos specialistų įžvalgomis šiai dienai yra brėžiama nauja fronto linija, prie kurios stovi ne tik medikai, bet ir policininkai, gaisrininkai, apsaugos darbuotojai, vaistininkai, pardavėjai, paštininkai, kurjeriai, savanoriai… ir visi kiti, kurie šiandien dirba ekstremaliomis sąlygomis bei rizikuoja vardan kitų, kad užtikrintų mūsų visų saugumą ir sveikatą.

„Plintant virusui šių profesijų darbuotojai patiria didelį krūvį, stresą ir riziką, dirbdami tam, kad mes visi jaustumėmės saugūs, sveiki ir aprūpinti. Vertiname jų ypatingą indėlį kovoje su pandemija bei tariame didelį AČIŪ ir, atsidėkodami už jų pasiaukojimą, jų gyvenamuosius būstus pusę metų saugosime nemokamai. Norime, kad šiuo laikotarpiu bent jau dėl namų ir savo šeimos narių saugumo jie galėtų jaustis ramūs. Neatmetama, kad, užsitęsus pandemijai, kriminogeninė situacija gali blogėti. Tad, kol jie rūpinasi mumis – mes pasirūpinsime jų namų saugumu“, – praneša „Ekskomisarų biuro“ generalinis direktorius Arvidas Januška.

Jei esate šių profesijų atstovas ir norite pasinaudoti šia nuolaida, jums tereikia užeiti į tinklapį ir užpildyti tam skirtą formą arba skambinti telefonu 1646. Ši dovana skirta ir esamiems, ir būsimiems klientams, kuriems šiuo laikotarpiu aktualu apsaugoti savo namus.

„Džiaugiuosi tiek verslo, tiek žmonių susitelkimu šiuo visiems pilnu iššūkių laikotarpiu ir tikiu, kad visi susivieniję įveiksime pandemijos keliamus iššūkius, – tvirtai sako saugos specialistas bei pabrėžia, – saugumas yra didžiausias „Ekskomisarų biuro“ prioritetas, todėl raginame visus elgtis atsakingai, sąmoningai bei laikytis visų karantino rekomendacijų. Saugokime save ir tuos, kurie rizikuoja dėl mūsų visų“, – priduria įmonės vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)