„Žemaitijos pienas“ nutarė karantino laikotarpiu kasdien su Regioninės Telšių ligoninės ir Klaipėdos universitetinės ligoninės medikais pasidalinti ekologišku jogurtu „Dobilas“.

Įmonė, būdama socialiai atsakinga, jau parėmė Telšių pirminės sveikatos priežiūros centrą – padovanojo 4 tūkst. vienetų vienkartinių pirštinių, 150 vienetų vienkartinių ir 168 vienetų celofaninių chalatų. Medikams įmonė išdalijo ir 200 vienetų vienkartinių antbačių, 2 tūkst. vienkartinių antveidžių, 1 tūkst. vienkartinių kepurėlių, 500 vienetų vienkartinių antrakovių ir 300 vienetų vienkartinių prijuosčių. „Žemaitijos pienas“ Telšių pirminės sveikatos priežiūros centrą aprūpino ir 15 litrų dezinfekcinio skysčio.

Tuo tarpu Regioninei Telšių ligoninei įmonė užsakė dirbtinį kvėpavimo aparatą.

„Prisidedame prie daugybės padėkų, palaikymo iniciatyvos bei pozityvios energijos linkėjimų. Pasitikime jumis, profesionalais, ir neužmirštame, kad kiekvienas iš jūsų dirbate dėl bendro tikslo – gyvenimų sugrąžinimo. Juk mums visiems laimė – gyventi laimingai! Lietuva – maža, tačiau labai ištvermingos, darbščios bei sąmoningos visuomenės šalis. Šiuo laikotarpiu padėdami ir pasitikėdami vieni kitais, įveiksime sunkumus. Padėkime sau, kitiems ir laimėsime!“ – rašoma „Žemaitijos pieno“ kreipimesi į medikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)