„Visi suprantame, kokie svarbūs šiandieninėje kovoje su klastingu koronavirusu yra medikai. Senkant būtiniausių apsaugos priemonių atsargoms, nusprendėme nieko nelaukdami paremti Kauno klinikas taip reikalingomis priemonėmis – apsauginiais akiniais, antbačiais, vienkartinėmis pirštinėmis, apsauginiais kostiumais ir kt.“, – sako Elona Uckutė, „Kesko Senukai“ atstovė.

Anot jos, visos apsaugos priemonės jau yra nupirktos, dalis jų šį savaitgalį jau pristatytos į Kauno klinikas, pirmadienį ligoninę pasiekė antroji apsauginių priemonių partija. Likusios apsaugos priemonės klinikas turi pasiekti kitą savaitę, rašoma pranešime spaudai.

„Džiaugiamės, kad Lietuvos verslas nelieka abejingas sudėtingos situacijos visame pasaulyje akivaizdoje ir remia šalies medikus. Gautos apsauginės priemonės skirtos visiems Kauno klinikų medikams, kurie dirba skubiosios pagalbos, intensyviosios terapijos ir visuose kituose skyriuose, kuriuose priimami ir bus gydomi COVID-19 užsikrėtę pacientai“, – pristato Kauno klinikų generalinis direktorius prof. habil. dr. Renaldas Jurkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)