Nauda automobilių savininkams

Jau antrą kartą rengiama paroda „Mechanika 2016“ – vienas svarbiausių renginių įrangos, detalių tiekėjams, importuotojams, transporto remonto ir aptarnavimo įmonių atstovams, transporto parkų savininkams. Jie čia mezga naujus verslo ryšius, atsinaujina įrangą.

Šiemet parodos dalyviai pasiūlys įdomios ir vertingos informacijos bei paslaugų ir fiziniams transporto priemonių turėtojams. Paprasčiau sakant – automobilininkams. Per 40 kompanijų iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Vokietijos ir Didžiosios Britanijos siūlys naujausias automobilių detales, jų priežiūros įrangą. Serviso meistrai žada netgi pasikrapštyti prie lankytojų automobilių.

Štai „Inter Cars“ kompanija tradiciškai savo produkciją pristatys šalia didžiulio amerikietiško „Freightliner“ sunkvežimio, kurio priekaboje esančioje salėje bus rengiami mokymai servisų meistrams. Tuo tarpu parodos lankytojus kvies dalyvauti loterijose, kuriose bus galima laimėti įvairius automobilių priežiūros mechanizmus. Nelaimėjusieji galės vietoje patys ne tik pačiupinėti, bet ir išmėginti automobilių remonto įrankius.

Tikrins automobilių galią

Autoservisų įranga prekiaujanti įmonė „Amanda“ pristatys naują variklio galios matavimo stendą, kurį galės savo automobiliais nemokamai išmėginti visi norintys, tik prieš tai užsiregistravę. Atstovai sako, kad tai turėtų būti ypač aktualu mėgėjams pasikrapštyti prie automobilių variklių, didinant jų galią. Pasimatuoti galią galės ir standartinių automobilių savininkai, kad sužinotų kiek „arklių“ iš gardo po kapotu pabėgo per kelis ar keliolika metų.

„BT Servisas“ žada įdomią naujovę servisams, sutaupysiančią laiko jų klientams: naujausios technologijos lazerinį ratų suvedimo stendą, kuris automobilio ratų geometrijos kampus išmatuoti gali greičiau nei per minutę. Kita naujovė – specialus padangų montavimo įrenginys „Run Flat“ tipo padangoms. Įmonė „Batltechnika“ pristatys pagal klientų užsakymus gaminamą sudėtingą servisų įrangą.

Pirmą kartą parodoje dalyvaus viena iš didžiausių interneto aukciono platformų avarijose sugadintoms transporto priemonėms Vokietijoje, kurių klientai yra transporto priemonių prekybininkai, operatoriai ir garažai.

Lankytojai, gegužės 18-20 d. atvykę į parodą „Mechanika“, galės ne tik susipažinti ir išbandyti naujausią remonto, diagnostikos įrangą, prietaisus, bet pasiieškoti reikalingų detalių, padangų, įvairių aksesuarų automobiliams. Be to, parodoje pirmą kartą rengiama ekspozicija „Lenktynių mechanika“, kurioje bus galima apžiūrėti lenktyninius automobilius, pabendrauti ne tik su lenktynininkais, bet ir su jų mechanikų komandomis.

Kartu vyks dar dvi parodos. Parodoje „Transbaltica“ lankytojai galės apžiūrėti naujausius vilkikų modelius, susipažinti su logistikos, intelektinių transporto priemonių pažangiausiais sprendimais. Transportui skirtas parodas papildys gamybos, inovacijų, inžinerinių sprendimų ir gynybos paroda BALTTECHNIKA. Visos trys parodos Lietuvos parodų ir kongresų centre “Litexpo” vyks gegužės 18-20 d. Jose savo naujienas demonstruos per 220 įmonių iš 12 šalių: Lietuvos, Austrijos, Baltarusijos, Estijos, Jungtinės Karalystės, Italijos, Latvijos, Lenkijos, Rusijos, Suomijos, Vokietijos, Ukrainos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją