Pristatome brangiausias SPA procedūras, kurios pasaulyje yra ypač mėgstamos žymių aktorių, atlikėjų. Jų teigimu, norint puoselėti kūną ir kuo ilgiau išlaikyti jaunystę neverta gailėti pinigų.

„Evian“ vandens vonia. Tai yra brangiausiai kainuojanti vonios procedūra, nes vienam kartui prireikia 1000 litrų Evian“ firmos vandens ir gyvų gėlių. Tokio malonumo kaina – 4600 eurų. Tiesa, taip pat  pasiūlomi prabangūs, šefo pagaminti užkandžiai: rūkyta lašiša, ančių kepenėlės ir rankų darbo šokoladas.
Procedūra
Prabangi kaukė. Ypač amerikiečių pamėgta procedūra, kurios vienas kartas atsieina 685 eurus. Ji skirta veidui: pirmiausia tepama ikrų kaukė, vėliau LED šviesa panaikinamos dėmės and veido. Tai puikiai tinka panaikinti nuovargį. Teigiama, kad tai ypač gerai tiems, kurie daug skraido.
Moteris

Karališkas šveitimas. Kinijoje, Šanchajuje yra ypač papuliarios prabangios procedūros, kurių metu naudojamas raudonas vynas. Tiesa, pirmiausia klientui yra pasiūloma pagulėti natūralių aliejų vonioje, kurioje yra ir rožių žiedlapiai. Vėliau atliekamas kūno šveitimas, naudojant raudonąjį vyną. Po šveitimo klientui padaromas keturių rankų masažas visam kūnui. Jo trukmė : 90 minučių. Tokios procedūros kaina – 412 eurų.

Aukso kaukė. Jungtinėse Amerikos Valstijose populiari procedūra veidui, kurios metu naudojamos aukso plokštelės. Pagal tekstūrą jos primena ypač ploną popierių, gerai priglunda prie veido. Minėtose plokštelėse yra 24 karatų aukso. Jos turi daug hidratacijos privalumų. Tokios procedūros kaina: 365 eurai.
Procedūra

Baltojo šokolado pedikūras. 182 eurai  –  tiek reikės pakloti už ypač prabangų pedikiūrą. Tokia kaina yra dėl skysčio, į kurį yra pamerkiamos kojos pusvalandžiui: tai nėra vanduo, taii yra skystis, kurį sudaro ištirpintas baltasis šokoladas ir smulkintos braškių triufelių dalelės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)