Įmonė: UAB „Solid Education“

Komanda:

Paulius Paškevičius – vadovas;
Tadas Dilertas – analitikas;
Inga Grigaliuvienė – dizainerė;
Urtė Brazdžionytė – asistentė;
Laimis Dumbliauskas – dėstytojas:
Saulius Bendikas – dėstytojas;
Lukas Morkūnas – dėstytojas;
Remigijus Jakštys – vadybininkas.

Produktas:

„Solid Education“ padeda jauniems žmonėms atrasti ir auginti talentus aukštųjų technologijų srityje. XXI amžiuje kiekvienas programuoti mokantis žmogus gali sukurti žaidimą, mobiliąją programą ar verslo sprendimą ir dirbti su profesionalais visame pasaulyje.

Įmonė kuria debesų kompiuterija paremtą platformą, kurios dėka moksleiviai galės mokytis programavimo internetu savarankiškai arba su dėstytojais visoje Lietuvoje.

„Mes kviečiame 1000 moksleivių kurti savo karjerą aukštųjų technologijų srityje. Šiam tikslui pasiekti kuriame naujausią mokymų sistemą, kuri padeda vienu metu mokyti dešimtis kartų daugiau moksleivių, nei įprastinė XX amžiaus mokykla“, – veiklą pristato įmonės vadovas Paulius Paškevičius. „Solid Education“ moksleiviai gali mokytis moderniausių aukštųjų technologijų iš šių sričių profesionalų. Šiuo metu esame mokykla, kurioje susitinka ir komandomis dirba daugybė moksleivių visoje Lietuvoje.“

Didžiausias iššūkis:

Svarbiausiu iššūkiu „Solid Education“ platformos kūrėjai įvardija tikslą 1000 gabiausių moksleivių Lietuvoje 2016 m. sudominti ir išmokyti  žaidimų ir verslo sprendimų programavimo. „Be to, nuolat ieškome strateginių partnerių mokymo srityje bei investuotojų, kurie nori tapti ateities verslo kūrėjais ir partneriais“, – pridūrė P. Paškevičius, vildamasis, kad tai išspręsti padės dalyvavimas laidoje „Startas“.

Labiausiai džiuginantis pasiekimas:

„2014/2015 metais dirbome su 100 programavimo srities moksleivių 22 miestuose Lietuvoje. 10 – 20 jaunų žmonių įtraukėme į savo komandas, kuriose mokomės verslo plėtros, rinkodaros ir pardavimų aukštųjų technologijų srityje. Per 2014/2015 metus gyvai susitikome su 5000 moksleivių. Šiuo metu esame didžiausias žaidimų programavimo mokymo centras Lietuvoje ir nuotoliniu būdu moksleivius mokome 22 miestuose“, – pasiekimais džiaugėsi įmonės vadovas.

Tikslai ir planai:

„Iki iki šių metų pabaigos planuojame aplankyti dar 10 000 moksleivių įvairiose Lietuvos mokyklose ir sudominti jaunuosius šalies talentus programavimo technologijomis – ypatingai žaidimų ir verslo sprendimų programavimu“, – ambicingais planais dalijosi P. Paškevičius.