16
Kitas

Džiovinti vaisiai

Migdolai

Migdolai puikus baltymų ir sveikų riebalų šaltinis. „Migdoluose gausu svarbių maistingų medžiagų, lyginant su kitais riešutais, juose daugiausia baltymų, taip pat gausu ląstelienos (23 riešutuose net 3,5 gramo). Migdolai – puikus vitamino E šaltinis (23 migdoluose yra 35 proc. vitamino E dienos normos)“, – migdolų privalumus vardija dietologė iš Libano Nicole Maftoum.

Spraginti kukurūzai

Šis nekaloringas užkandis – puikus pasirinkimas, kai norisi sūraus ir traškaus maisto. Be to, spraginti kukurūzai – puikus ląstelienos šaltinis.

Švieži vaisiai

Vaisiuose gausu vitaminų ir mineralų, taip pat ir natūralaus saldumo, kokio kartais taip norisi. „Vaisiai – puikus antioksidantų, kurie reikalingi stipriai imuninei sistemai ir darbingumui, šaltinis“, – sako N. Maftoum.

16
Kitas

Džiovinti vaisiai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)