Drauge su partneriais šį sveikatos gidą kas mėnesį sudarančio Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuro specialistės Vaidos Burinskaitės teigimu, sausį klaipėdiečiai galės rinktis labiausiai patinkančias iš šešių nemokamų veiklų. Jų vadovai ir treneriai ragina netingėti – užsiėmimai startuos jau kitą savaitę, tad bus puiki proga sudeginti per šventes sukauptus riebalus ir smaguriškas „nuodėmes“.

Nemokamų treniruočių plejadą sausio 5 d. atvers zumbos ritmai. „Metų pradžios naujovė – tai, kad klaipėdiečių pamėgti užsiėmimai nuo šiol bus organizuojami ne tik mūsų biure, bet ir „Sendvario“ progimnazijos salėje. Pastarojoje visi norintieji galės rinktis dusyk per savaitę patogiu laiku po darbo – pirmadieniais ir trečiadieniais 19 val.”, – aiškino V. Burinskaitė.

Sausio trečiadieniai sporto klube „Ginsvė“, įsikūrusiame greta vaikų darželio „Žemuogėlė“, bus dedikuoti nėščiųjų mankštoms, o ketvirtadieniai Visuomenės sveikatos biuro salėje – kalanetikos treniruotėms.

Ne tik klaipėdietės, bet ir jų antrosios pusės turėtų susidomėti galimybe nemokamai pagerinti savijautą atliekant stuburo stabilizavimo pratimus – šios mankštos trečiadieniais vyks „Sendvario“ progimnazijos salėje. Net ir stipriau spustelėjęs viduržiemio šaltukas nesustabdys bėgikų, kurie kiekvieną antradienio vakarą renkasi ir laukia naujokų Poilsio parke.

Tai, kad nemokamų veiklų kalendoriuje vertingų užsiėmimų gali rasti besirūpinantieji ne tik kūno, bet ir sielos sveikata, puikiai atspindi poezijos terapija. Norintieji daugiau sužinoti apie ją ir nepaprastą žodžio galią kiekvieną sausio trečiadienį 17 val. bus laukiami Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuro salėje.

Į visus nemokamus užsiėmimus, išskyrus kolektyvinį bėgimą, būtina išsankstinė registracija tel. (8 46) 23 40 67, 8 612 30179, 8 615 12609 arba el. p. vaida@sveikatosbiuras.lt. Išsamų tvarkaraštį galima rasti www.sveikatosbiuras.lt, „Facebook“ paskyroje „Klaipėda sveikas miestas: JUDĖK PIRMYN“ .

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją