„Neįsivaizduoju Kūčių ar Kalėdų be žuvų ir jų patiekalų, todėl toks kalėdinis žuvų turgelis atgimė natūraliai – iš didelio noro ir poreikio. Užsukusieji galės įsigyti šviežių Baltijos jūros žuvų – stintų, strimelių, uotų, menkių, plekšnių bei ką tik išrūkytų kvapnių žuvių. Čia pasiūlysime ir šviežių, ekologiškai užaugintų unguriukų bei upėtakių“, – teigė prekybos šviežiomis žuvimis ir jų produktais koordinatorius Mindaugas Rimeikis.

Kalėdinis šviežių žuvų turgelis veiks iki sausio 18 d., kasdien, išskyrus pirmadienius, nuo 10 val. ryto iki vėlaus vakaro – tiek, kiek bus žuvų.

Gruodžio 6 ir 7 dienomis prekyba prasidės nuo 12 val. O gruodžio 13-ąją, šeštadienį, prisijungdami prie gerumo darbų, nuo 12 val. žuvų turgelio prekeiviai pakvies skanauti kvapnia žuviene.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)