„Taip kaip XIX amžiaus viduryje geležinkelio Sankt Peterburgas - Varšuva stoties įrengimas šalia grafų Tiškevičių dvaro davė impulsą iš niekam nežinomo Petuchovo kaimo atsirasti tuo metu klestinčiam Lentvario miestui, taip ir dabar reikėtų kažko radikaliai naujo, kas prižadintų šį geografiškai labai dėkingą regioną iš pusšimtį metų trunkančio letargo miego“, - patikino skaitytojas.

Pasak jo, Lentvaris - didžiausias Trakų rajono miestas, turintis puikų susisiekimą su Vilniumi, Kaunu ir kitais didžiaisiais miestais geležinkeliu iki šiol neturi jokio aiškaus centro.

„Tuo centru galėtų tapti ta pati istorinė Tiškevičiaus rūpesčiu pastatyta geležinkelio stotis, o šalia jos įsikurti verslo centras, kuriame galėtų telktis ne tik pažangios rajono įmonės, bet išsikelti ir dalis biurų iš Vilniaus, nes susisiekimas su Vilniumi yra puikus. Šalia galėtų telktis ir laisvalaikio erdvės, kurių Lentvaryje kol kas taip pat nėra“, - siūlė idėjos autorius.


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)