Ji mano, kad tokią kavinę būtų galima įrengti Panevėžio centre.
„Vegetarinė kavinė šiame mieste yra tik viena ir joje per pietus būna ilgos eilės. Žmonės stovėdami laukia, kol kiti pavalgys“, - pirmojo sveiko maisto restorano sėkmę pabrėžia skaitytoja.
Pasak jos, platesnį vegetarinių patiekalų pasirinkimą Panevėžyje siūlo tik viena kavinė ir joje vyrauja ajurvediniais receptais gamintas maistas.
„Maistas be mėsos, tačiau riebus ir gamintas su pieno produktais. Norėtųsi, kad mieste, centre, įsikurtų dar viena alternatyvesnį maistą siūlanti kavinė. Joje galėtų būti įvairaus pasirinkimo dienos pietūs: vegetariniai, veganiniai, žaliavalgiški. Būtų prekiaujama žaliaisiais kokteiliais ir šviežiai spaustomis sultimis“, - galvojo mergina.
Ji siūlė tokiai kavinei maistą vežioti ir į biurus. Taip atsirastų ir dar daugiau pirkėjų.