„Klaipėdoje labai trūksta įmonių išvežiojančių dienos pietus į įmones ir biurus. Maistas turi būti skanus ir už prieinamą kainą. Patogu būtų, jei maisto gaminimo įstaiga įsikurtų centrinėje miesto dalyje“, - patikino skaitytoja, užpildžiusi „Verslumo žemėlapio“ anketą.

Idėjos sėkme netiki

Tokį verslą Vilniuje vystantis „Lėkštė.lt“ portalo įkūrėjas Tomas Vonžodas patikino, kad tokiai idėjai Klaipėdoje dėtų minusą.

„Vilniuje šis verslas tikrai sėkmingas. Vis daugiau įmonių užsisako maistą naudodamasi mūsų paslaugomis. Per paskutinius 6 mėnesius mes turime 42 proc. kilimą. Žadame prisijungti ir du užsienio klientus. Jie taip pat supranta rinkos patrauklumą, tačiau į Klaipėdą nesiveržiame.

Klaipėdoje šis verslas būtų tik hobis. Jam reikia daug restoranų ir daug žmonių, todėl uostamiestyje fokusuotis būtų pernelyg sunku. Aš netikiu šia idėja ir taip nedaryčiau“, - patikino T. Vonžodas.

Tačiau jis pasidalijo prognozėmis, kad kartu su investuotojais planuoja skatinti plėtrą ir į Klaipėdą. Tiesa, šiam miestui bus skirta mažiau resursų nei Vilniui ar Kaunui.


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)