Tam, kad tautai ir valstybei svarbios datos iš „minėjimų“ virstų „šventėmis“, kartu su Labdaros ir paramos fondu „Jauniems“ bei Pasaulio lietuvių jaunimo sąjunga inicijuojame projektą, skirtą atrasti, kaip kiekvienas iš mūsų norėtų, ir svarbiausia – galėtų, švęsti valstybines šventes.

Australija savo Nepriklausomybės dieną mini rengdama Tarakonų lenktynes, Airija – nudažydama skirtinguose pasaulio miestuose upes žaliai, JAV – tradicija tapusiais išskirtiniais fejerverkais. Padėk Lietuvai atrasti naują šventimo kryptį ir patriotizmo formą!

Savo siūlymus nuo šiandienos iki kovo 10 dienos siųskite el. paštu ruta.juozapaityte@delfi.lt. Geriausias istorijas DELFI publikuos viešai, o trys geriausių pasiūlymų autoriai bus apdovanoti draudimo bendrovės GJENSIDIGE prizais – draudimais nuo nelaimingų atsitikimų 100 000 litų draudimo sumai.

Prieš dalyvaudami konkurse, būtinai perskaitykite sąlygas šio straipsnio apačioje.

Konkurso prizai ir trukmė

Jūsų esė iki kovo 10 dienos lauksime el. paštu: ruta.juozapaityte@delfi.lt (laiško pavadinime būtina nurodyti „Konkursui Išmokyk Lietuvą švęsti“).Taip pat reikia nurodyti savo kontaktus (vardą, pavardę, el. paštą, telefoną. Jei norima, kad nebūtų skelbiama pavardė arba skelbiamas tik slapyvardis – reikia nurodyti jį. Šių duomenų mums reikia tam, kad galėtume susisiekti laimėjimo atveju).

Esė skaičius nėra ribojamas. Tas pats skaitytojas gali atsiųsti kelias esė, jas papildyti fotografijomis ar vaizdo medžiaga.

Autorius, pateikiantis nuotrauką ar vaizdo medžiagą konkursui, suteikia DELFI teisę laisvai disponuoti medžiaga savo nuožiūra. Nuotrauka ar vaizdo įrašas tampa portalo nuosavybe.

Jūsų atsiųstos įdomiausios istorijos bus publikuojamos specialiame DELFI projekte „Misija Lietuva“.

Kiekviena publikuota esė dalyvauja konkurse ir turi teisę rungtis dėl pagrindinių prizų.

Konkurso pabaigoje keletą įdomiausių esė atrinks kompetentinga komisija.

Atrinktos esė dalyvaus viešame balsavime, kuriame skaitytojai balsuos už jiems labiausiai patikusią.

Apie balsavimą bus pranešta konkurso reklaminiame skydelyje, esančiame projekte „Misija Lietuva“.

Projekto „Misija Lietuva“ partnerio draudimo bendrovės „Gjensidige“ įsteigti prizai – draudimas nuo nelaimingų atsitikimų 100 000 Lt draudimo sumai – bus įteikti trijų daugiausiai skaitytojų balsų surinkusių istorijų herojams.

Dalyvaudamas konkurse skaitytojas sutinka su konkurso tvarka ir sąlygomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)