Kalėdinės eglės įžiebimas VILNIUJE

Kur: Katedros aikštėje
Kada: lapkričio 30 d., šeštadienį, 17.00 val.
Kas jūsų laukia: eglutės įžiebimo įvykį palydės muzikinis ugnies šou bei specialus Neringos ir Tele Bim Bam koncertas.Tuo pat metu šventinėmis dekoracijomis nušvis ir Vilniaus miesto gatvės bei Rotušės aikštėje pastatyta Vilniaus kalėdinė eglutė ir šventinė Kalėdų ledo čiuožykla.

Kalėdinės eglės įžiebimas KAUNE

Kur: Rotušės aikštėje
Kada: lapkričio 30 d., šeštadienį, 17.00 val.
Kas jūsų laukia: susirinkusiems kauniečiams ir Kauno svečiams pasirodymus surengs Egidijus Sipavičius, Urtė Šilagalytė, Liudas Mikalauskas, Evelina Sašenko, grupės „Džentelmenai", „Electric Ladies" ir kiti atlikėjai. Šventės svečiams skambės Kauno ir Vestfoldo miestų merų sveikinimai, o viską vainikuos įspūdingas eglutės įžiebimas ir šventiniai fejerverkai.

Kalėdinės eglės įžiebimas DRUSKININKUOSE

Kur: Druskininkų pramogų aikštėje
Kada: gruodžio 1d., sekmadienį, 16:00 val.
Kas jūsų laukia: svečių laukia teatralizuotas labdaros koncertas „Balta balta žiemos giesmė", šokio su ugnimi studijos „Ugnies valdovai“ pasirodymas, tamsoje žėrintys ugnies liežuviai ir kvapą gniaužiantys ekstremalūs triukai. Mažųjų šventės dalyvių lauks tradicinis Kalėdų senelio paštas. Pirmą kartą kurorte bus įžiebta ir Kalėdinė Prakartėlė su gyvomis, šieną rupšnojančiomis avimis, tikru asilu ir nuostabiomis druskininkiečių tautodailės meistrų Antano Česnulio ir Gintauto Akstino sukurtomis medinėmis Šventosios šeimynos bei Trijų karalių skulptūromis.

Kalėdinės eglės įžiebimas UTENOJE

Kur: Utenio aikštėje
Kada: gruodžio 5 d., ketvirtadienį, 17:00 val.
Kas jūsų laukia: į šventę atkeliaus pats Kalėdų senelis su palyda, kurį pasitiks Utenos miesto ir rajono meno kolektyvų koncertas. Vakaro pabaigai – grupės „Pikaso“ koncertas ir šventiniai fejerverkai.

Kalėdinės eglės įžiebimas ŠIAULIUOSE

Kur: Prisikėlimo aikštėje
Kada: gruodžio 6 d., penktadienį, 17:30 val.
Kas jūsų laukia: norintieji prisidėti prie eglės puošimo, jau nuo 12:00 val. gali rinktis Vilniaus g. pėsčiųjų bulvare. Na, o 17:30 jūsų laukia Kalėdų eglės įžiebimo koncertas „Paragauk Kalėdų!“ Dalyvauja Lauros studija, Smaragdinis choras ir Deivydas Zvonkus.

Kalėdinės eglės įžiebimas ALYTUJE

Kur: Alytaus Rotušės aikštėje
Kada: gruodžio 6 d., penktadienį, 17:00 val.
Kas jūsų laukia: šventės dieną nuo 11 iki 20 valandos S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje vyks Kalėdinė mugė, o Alytaus dailiųjų amatų mokykloje – Jaunųjų amatininkų pastogė. Šventės metu koncertą dovanos visų mylimas Oranžinis choras, nuotaikingą programą parodys VšĮ Alytaus kultūros ir komunikacijos centro cirko studija „Dzūkija", šiuolaikinių šokių studijos „Aušrinė" ir Alytaus jaunimo centro šokių studijos „Vakarė" bei mažieji Alytaus darželio-mokyklos „Drevinukas" šokėjai Nuotaikingas dainas susirinkusiems dovanos repo grupė ir Alytaus jaunimo centro vokalinė studija „Boružėlė", estradinio vokalo studija „Soliaris".

Kalėdinės eglės įžiebimas KLAIPĖDOJE

Kur: Teatro aikštėje
Kada: gruodžio 7d., šeštadienį, 17:00 val.
Kas jūsų laukia: tik Jums skambės Kalėdinės dainos, kurias dovanos į šventę atvykę - Senelis Blynas, Senelis Obuolys, Senelis Meduolis, Senelis Šokoladas ir, žinoma, Kalėdų Senelis. Senelių būriui talkins „Junior City Jazz“ dainininkai ir kolektyvo „Credo“ šokėjai. Eglutės įžiebsimą palydės fejerverkų salvės, o virš Klaipėdos įsižiebs gerumo žvaigždė.